Breaking News! Accident pe DN 6, Piatra Scrisă. Trei minori implicați!

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

În această dimineață un grav accident de circulație s-a produs pe DN 6 în zona localității Armeniș, soldat cu rănirea a 4 persoane, din cele 7 aflate în autoturisme. În accident au fost implicați trei minori. Au intervenit de urgență 5 echipaje.

La Armenis, zona Piatra Scrisă, s-a produs un accident rutier in care au fost implicate 2 autoturisme. La fata locului s-au deplasat 3 echipaje ale pompierilor militari din Caransebes cu 3 autospeciale: SMURD, descarcerare și stingere, precum și echipaje SAJ și IPJ.

Forțele de intervenție au constatat că în cele două autoturisme se aflau 7 persoane, din care 4 adulți. Unul dintre soferi a fost descarcerat. În accident au fost implicati Și 3 minori din care 2, după o primă evaluare, nu păreau a fi răniți, dar erau foarte speriați. Cel de-al treilea minor, în vârstă de 15 ani prezenta traumatisme la cap.

Victimele au fost transportate de către un echipaj SAJ la Spitalul Municipal Caransebeș pentru mai multe investigații.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

De asemenea două persoane, una inconștientă și alta conștientă dar necooperantă, au fost preluate de un echipaj SAJ și unul SMURD, iar celelalte 3 victime conștiente și cooperante, au fost preluate de echipaje SAJ și transportate de asemenea la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebes.

Drumul este blocat la această oră pe ambele sensuri.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/