Performanță pentru Caransebeş. Până la 18 ani!

 

Atleta Loredana Cimpoieru aduce pentru Caransebeș primul titlu important după mai bine de 15 ani. Sportiva în vârstă de 16 ani a obținut locul 5 la Festivalul Olimpic al Tineretului European care s-a desfășurat zilele trecute în Georgia, la Tbilisi.

Loredana a scos unul dintre cei mai buni timpi: 4 min. 42 de sec. și 79 de sutimi la 1.500 de m, însă nu este recordul său personal, care a fost obținut în țară, după cum ne-a menționat antrenorul emerit Cristian Dragomir.

„Concursul european care se organizează o dată la doi ani este de același nivel ca un campionat european. Au participat reprezentantele a 42 de țări la această probă de 1.500 de m. Locul I a fost ocupat de favorita probei, reprezentanta Olandei. Pentru Loredana Cimpoieru este un început de carieră pentru înalta performanță și sper ca și la Caransebeș să se înființeze o secție de seniori la atletism pentru ca titlurile câștigate de sportivii noștri să rămână la Caransebeș. Pentru că, altfel, atleții sunt obligați ca după vârsta junioratului să reprezinte alte cluburi din țară la concursurile naționale și internaționale”, ne-a declarat antrenorul emerit Cristian Dragomir.

Comments

  1. cim florin says:

    BRAVO LORE,,,,