Spectacol asigurat. Caransebeşul şi-a luat un american zburător!

Două noi achiziții pentru voleiul din Caransebeș! Sezonul 2015-2016 îi prinde pe caransebeșeni cu numărul maxim de jucători străini!

După ce liberoul Vladimir Jovic a semnat în Franța la echipa de Liga a II-a Orange, locul său este luat tot de un sârb. Srdjan Pantelic, 26 de ani, a lăsat echipa Dinamo București pentru AS Volei Club Caransebeș. Bănățenii au mai bifat pe lista achizițiilor și un nou centru ofensiv. Gregory Faulkner, în vârstă de 23 de ani, a semnat cu gruparea caransebeșeană pentru noul sezon.

„Este o experiență nouă pentru american, pentru prima dată în România, însă ne-a plăcut entuziasmul său și ne-a mai plăcut săritura, lovește mingea în atac de la 3 m și 60 de cm. Sper să se integreze bine în echipă și să ne ajute prin calitățile fizice deosebite pe parcursul sezonului care bate la ușă”, ne-a declarat secretarul AS Volei Club Caransebeș, Corneliu Viziru.

Conducerea clubului este în tratative cu alți doi jucători pentru posturile de centru și universal, voleibaliști care vor închide lotul AS Volei Club Caransebeș.

www.gomatadors.com