Petrea arată tot mai bine! (Foto)

Înainte de startul Ligii Naționale de handbal masculin, HC Adrian Petrea ne dă tot mai multe motive să credem că spectacolul se întoarce în Sala Polivalentă.

După un sezon petrecut în eșalonul secund, singurul din istoria clubului, în care a ucis spectacolul, surclasându-și efectiv adversarii, echipa fostului internațional român se înscrie pe lista celor care pot reprezenta surpriza frumoasă a viitoarei ediții de Ligă Națională. Alb-roșiii au făcut un meci excelent astăzi, în Sala Polivalentă, în fața lui Poli Timișoara, în deschiderea turneului la care mai participă Pandurii Târgu Jiu. HC Adi Petrea s-a impus cu 31-27, la capătul unei partide pe care a cam controlat-o de la un capăt la altul. Și asta, chiar dacă Pîrîianu, Vaidasigan sau Rohozneanu, jucătorii cu experiență ai echipei, au stat destul de mult timp pe bancă, dând șansă și celor mai tineri să-l convingă pe Adi Petrea că poate conta pe ei.

,,Încercăm la fiecare meci să facem spectacol. De la meci la meci echipa îmi dă speranțe. Mă bucură că sunt conectați la antrenamente și la miza jocului, chiar dacă ele sunt amicale sau oficiale. Este un lucru bun. Pîrîianu va juca de atâtea ori de câte va fi nevoie. Experiența lui e foarte importantă, dar trebuie să le dau crezare și tinerilor care sunt în lot. Din punctul meu de vedere se vede o creștere evidentă la cei tineri. Se vede că vor să joace și la fiecare antrenament progresează. Șota este un portar cu experiență, care ne va ajuta cu siguranță. Deocamdată sunt mulțumit”, a declarat Adi Petrea.

Turneul din Polivalenta reșițeană continuă sâmbătă, de la ora 18, cu meciul dintre Poli și Pandurii Târgu Jiu. Duminică, de la ora 11, HC Adrian Petrea își testează potențialul cu echipa gorjeană.