UPDATE. Percheziții la Bozovici pentru delapidarea de jumătate de milion de lei. Există suspiciuni de braconaj cinegetic!

Mascații au luat cu asalt în această dimineață Păstrăvăria Ocolului Silvic Bozovici! Percheziția oamenilor legii are legătură cu cazul delapădării de 500.000 de lei a aceleiași instituții.

În prezent, două persoane sunt arestate preventiv în acest caz, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița extinde ancheta și în cazul altor persoane. Procurorii au ridicat în această dimineață mai multe obiecte și înscrisuri pentru punerea în executare a unui număr de cinci mandate de aducere.

Perchezițiile au avut loc în dosarul privind delapidarea de către funcționari ai Ocolului Silvic Bozovici a unor sume de peste 500.000 lei.

Acțiunea este efectuată de Serviciul de Combatere a Criminalității Economice sub coordonarea procurorului de caz, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Detașamentului Mobil din cadrul IJJ Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI: Percheziții la Ocolul Silvic Bozovici şi în alte cinci locații. S-a încheiat afacerea cu lemn!

Petreceri de protocol pe banii încasați din pădurile devalizate. Arest preventiv pentru angajații ocolului silvic!

UPDATE, ora 15.50

„În urma perchezițiilor au  fost ridicate documente contabile privind furnizarea de materii prime și livrări de pește. Cinci persoane au fost conduse la audieri, dar au fost depistate și un număr de cinci animale vânate  (4 căprioare  și un porc mistreț) care nu erau crotaliate, existând indicii de săvârșire a unor infracțiuni de braconaj cinegetic”, ne-a precizat procurorul George Bucurică, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița.

 

Rămâi cu Express de Banat, revenim cu amănunte!