Pentru cine „au tras” primarii la alegerile prezidențiale? Vezi ce a spus președintele PSD, Ion Mocioalcă!

Interceptările care au ajuns în presă ridică semne de întrebare asupra modului în care s-a făcut campanie electorală în Caraș-Severin. În prezent, se vehiculează faptul că primarii social-democrați i-ar fi făcut campanie candidatului PNL, Klaus Iohannis, sub presiunile exercitate de la „județ”.

În ciuda afirmațiilor pe care edilii le-au dat telefonic ca răspuns la presiunea care s-ar fi pus asupra lor din partea conducerii Consiliului Județean, rezultatele alegerilor prezidențiale din comunele ai căror primari au trecut la PSD cu Ordonanța Migrației indică faptul că Victor Viorel Ponta, candidatul social-democrat, s-a impus la diferențe destul de mari față de cel al liberalilor.

În comunele Lăpușnicu Mare, Bozovici, Ciuchici, Copăcele, Sacu, Lăpușnicel și Sasca Montană, ai căror edili-șefi figurează în interceptările procurorilor, scorul a fost net în favoarea PSD. Singura comună în care candidatul liberal a obținut mai multe voturi este Sacu, unde scorul a fost de 266 la 232 pentru candidatul PNL, Klaus Iohannis.

Rezultatele obținute de social-democrați îl fac pe președintele PSD, Ion Mocioalcă, să afirme faptul că de la vorbe până la fapte e cale lungă.

„Primarii au dat răspunsuri politicoase. Nu am văzut semne de trădări evidente sau de alte implicări. E cale lungă de la o conversație până la fapte!”, a declarat președintele PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, pentru www.expressdebanat.ro.

 

Comments

 1. fericeceisaracicuduhul says:

  Domnului Mocioalca!

  Chiar nu intelegeti ca FAPTA inseamna telefonul dat.

  Nu l-a ce rezultat a ajuns acest teefon. Si nu a fost o greseala sau asa intr-o discutie ci subiectul discutiei a fost purtat intentionat cu mai multi interlocutori. Traficul de influenta este demonstrat clar!

  Toti stim in Judet ca PSD – PNL sau orice blana imbracati tot pentru acelasi barlog de lupi trageti.

  Cu stima