Vești bune la Caransebeș. Încep lucrările de reparații pe „Traian Doda”!

Constructorul care a câștigat licitația pentru repararea străzii Traian Doda din Caransebeș, drumul ce leagă centrul urbei de șoseaua de centură, poate demara lucrările.

Și asta pentru că Hidroconstrucția a finalizat introducerea rețelei de apă și canalizare în această zonă, în care au fost ridicate foarte multe vile în ultimii ani. Lucrările vor dura două săptămâni, astfel că până la sfârșitul lunii mai locuitorii se vor bucura de un drum reabilitat în întregime, ne-a precizat primarul Marcel Vela.

Reamintim că reparațiile la Traian Doda, porțiunea de la Romanilor spre Aeroport, ar fi trebuit realizate de executantul lucrărilor la centura de ocolire a municipiului, întrucât în această zonă a fost organizat șantierul de lucrări. Cum acesta nu și-a respectat obligațiile, drumul va fi reabilitat pe cheltuiala administrației publice. Această porțiune de 800 de metri rămasă de asfaltat face parte din strada de 1,5 km care leagă centrul orașului de șoseaua ocolitoare și pentru reabilitarea căreia s-au alocat fonduri de 500.000 lei.

În câteva săptămâni, strada va intra în circuitul rutier și pietonal modern al municipiului Caransebeș, a precizat șeful administrației publice locale.