Pensionarii din Oravița au propriul lor club!

În cursul săptămânii trecute a fost inaugurat Clubul Pensionarilor din cartierul Zona Gării din Oravița. Bătrânii au astfel un spațiu al lor în care pot socializa și își pot petrece timpul cu activități dintre cele mai diverse.

Începând de luna aceasta, pensionarii din Oravița au posibilitatea de a-și petrece o parte din timpul liber într-un spațiu special amenajat. Locația se află în cartierul Zona Gării, în clădirea unde a funcționat fosta bancă Aurora.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157647358333276″]

Clubul Pensionarilor va fi deschis zilnic între orele 10.00-13.00 și apoi în intervalul 16.00-20.00, timp în care pensionarii pot juca șah, table, remi sau cărți sau pot urmări împreună emisiuni tv. Pe lângă aceste activități zilnice bătrânii Oraviței se vor bucura în fiecare lună de o excursie comună în diferite locații turistice din județ și din țară,

Pentru luna septembrie a fost deja stabilită o excursie la Mânăstirea Prislop. Prezent la eveniment, primarul Ursu Dumitru s-a declarat încântat de materializarea acestei inițiative, fiind dispus să sară în ajutorul pensionarilor de câte ori este nevoie.

celtic transilvania 1000x100px

Este încă un proiect pe care l-am realizat din cele propuse și ne-am dorit să venim în sprijinul persoanelor vârstnice cu acest club, pentru a-și putea petrece o parte din timpul lor într-un mod cât mai plăcut. Totodată, săptămânal, imi propun să mă întâlnesc cu membrii clubului, pentru a-i informa și a afla problemele cu care se confruntă. De asemenea, pe lângă activitățile zilnice ce vor avea loc la club lunar, vom organiza excursii pentru toți pensionarii din Oravița și localitățile aparținătoare”, a conchis edilul-șef.

Sursa: voceaoravitei.ro

 

Comments

  1. www.pensiata.ro says:

    Fie că ești pensionar, fie că vremea pensionării se apropie e bine să ști dacă valoarea pensiei tale este calculată corect.
    Pentru consultanță și calcul sau recalcularea pensiei tale ai acum la dispoziție serviciile de consultanță și calcul dezvoltate de către http://www.pensiata.ro cel mai mare portal de pensii publice din Romania.