Penalul Anculia fuge iar la Arad! De data asta, cu omul de afaceri Emil Bulboacă!

Fostul șef APIA Caraș-Severin, Romică Anculia, condamnat la ani grei de pușcărie pentru luare de mită, e judecat într-un nou dosar de corupție. „Seniorul feudal”, așa cum a fost poreclit de procurorii DNA din cauza proastelor sale obiceiuri, a scăpat din nou de magistrații Tribunalului Caraș-Severin.

Judecat de data aceasta de omul de afaceri reșițean Emil Bulboacă, Anculia a solicitat din nou strămutarea dosarului de pe rolul Tribunalul Caraș-Severin. Așa făcuse și cu celelalte dosare, motivând că în Caraș-Severin nu poate avea parte de o judecată dreaptă. A primit însă ani grei de pușcărie și la Tribunalul Arad! Iar la acele pedepse are toate șansele să mai adauge câțiva ani de pușcărie.

Instanța a dispus ieri scoaterea cauzei de pe rolul Tribunalului Caraş-Severin şi a dispus trimiterea întregului dosar Tribunalului Arad spre competentă soluţionare, „urmare a admiterii cererii de strămutare formulată de inculpatul Anculia Romică Pavel prin decizia penală nr. 186/PI/12.11.2015, pronunţată de Curtea de Apel Timişoara – Secţia Penală în dosar nr.1604/59/2015”.

 

CITEȘTE ȘI:

Important om de afaceri din Reșița judecat pentru dare de mită! Avea aranjate afaceri cu penalul Anculia!