Pedofilul se umple de bani în puşcărie!

explo 1000x200

Daniel Ungur, ,,monstrul pedofil” judecat pentru pornografie infantilă după ce a transformat în sclave sexuale mai multe fete cu vârste până în 16 ani, a primit de la instanţă o sumă importantă de bani.

Pedofilul recidivist a fost condamnat de Tribunalul Caraş-Severin şi Curtea de Apel Timişoara la zece ani de puşcărie, dar instanţa supremă a considerat că i-a fost încălcat dreptul la apărare şi a trimis dosarul spre rejudecare magistraţilor timişoreni. În tot acest timp, Daniel Ungur a apărut într-un alt proces, de data asta nu în calitate de inculpat, ci de parte vătămată. Este vorba despre dosarul legat de accidentul rutier în care el a fost accidentat, iar tatăl său a decedat.

,,Curtea de Apel Timişoara a admis recursul nostru, a dispus rejudecarea cauzei de către Judecătoria Reşiţa, iar instanţa de fond a dublat daunele morale acordând părţilor civile Daniel şi Ana Ungur 80.000 de euro”, a precizat avocatul Cosmin Bolosin. Aflat în spatele gratiilor, în stare de arest preventiv, pedofilul de peste 150 de kilograme mai are de aşteptat mult şi bine până să se bucure de bani, pentru că e greu de crezut că instanţele vor arăta clemenţă faţă de acesta şi a doua oară. Reamintim că Ungur a fost condamnat de instanţa cărăşeană, în iulie 2003, la nouă ani de închisoare pentru viol, act sexual cu o minoră, lipsire de libertate şi corupţie sexuală. În mod inexplicabil, Curtea de Apel Timişoara i-a redus pedeapsa la numai cinci ani. A ieşit din puşcărie după aproape trei.

banner 970 x 250

Comments

  1. Bogdan Stasznyi says:

    Mortii matii de gras…am incredere ca niste smecheri din Resita sa-l “futa” cu niste bate la ficat …

  2. Flavius says:

    Gunoiu asta oribil , si spun gunoi dupa felul in care mirosea …. acum 12 ani cand am lucrat la un club de net din resita statea long night in club si trebuia sa-i dau doua scaune ca sa nu imi rupa unu , si find certat cu apa si cu sapunu trebuia dupa ce pleca el sa aerisim 3 ore ca sa putem lasa alti clienti sa intre . Dupa un long night eram obligati sa schimbam tastatura ca era plina cu firmituri si matreata de la gunoiul asta , statea toata noaptea pe mIRC si se dadea tanar si muschiulos si asa agata pe prostutele care apoi le sechestra si le viola . Si la ideea cu accidentul … de ce i se da atatia bani ? ca intrun fel a fost si greseala lu taicasu … avea baiatul cu super masina viteza … dar si tatal lui nu sa asigurat si a iesit cu microbuzul exact pe trecerea de la Blocul 5 de pe Republicii , deci nu te asiguri si iesi cu mircobuzul pe doua benzi … la aceea trecere nu era loc ca sa iasa numai pe prima banda … deci vinovati si ei … atunci de ce atatia bani ?…. dar fetele de care si-a batut joc si le-a stricat copilaria cat au primit ?