Şpăgarii de la Garda Financiară rămân în arest

explo 1000x200

Prinşi în flagrant în timp ce primeau mită de la administratorul unei firme din Caransebeş, comisarii Gărzii Financiare din Caraş-Severin, Sebastian Zeicu şi Remus Alin Doban, vor fi judecaţi în stare de arest preventiv.

Dosarul în care sunt incriminaţi cei doi a ajuns pe rolul Tribunalului Caraş-Severin. La primul termen, instanţa a verificat oportunitatea menţinerii arestului preventiv, măsură preventivă ce a fost luată faţă de Zeicu şi Doban imediat după prinderea lor în flagrant. ,,Tribunalul Caraş-Severin a constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a inculpaţilor trimişi în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată şi fals intelectual în scopul ascunderii comiterii infracţiunii de luare de mită”, a precizat judecătorul Rustin Ciasc, preşedintele Tribunalului Caraş-Severin.

Zeicu şi Doban vor rămâne în arest încă 45 de zile, asta dacă nu cumva, mâine, Curtea de Apel Timişoara, care va judeca recursul, va dispune altceva. Primul termen de fond al procesului este programat pentru finele lunii iulie.

 

foto: pressalert.ro

banner 970 x 250