Pe pârtie sau în club?

po 1000x100px (3)

Cum anul acesta Revelionul a fost  la mijlocul săptămânii, cei care s-au întors pe data de 3 ianuarie la muncă nu au fost nevoiți să lucreze decât două zile până la weekend. Sfârșitul acesta de săptămână este primul din anul 2013 și trebuie sărbătorit ca atare: fie pe munte, fie în oraș.

Zăpada de pe munte încă îi așteaptă pe cei care nu au reușit sau nu și-au planificat să petreacă sfârșitul de an pe pârtie. Pentru cei care aleg să rămână în Reșița în acest sfârșit de săptămână, localurile din zonă vin cu oferte greu de refuzat.

CITEȘTE ȘI: GALERIE FOTO: ULTIMA ZI DIN AN PE PÂRTIE

Se reia activitatea nocturnă în cluburile din oraș. Muzica și party-urile tematice îi aașteaptă pe reșițeni la tot pasul, fie că vor să strălucească pentru o seară la cel mai de fițe club din oraș sau preferă ambianța de petrecere mereu prezentă în berărie. Amatorii de distracție pot merge oricând pe atmosfera de pub, unde rezultatul este sigur: se lasă cu dans până târziu.

Dacă totuși vrei ca primul weekend din an să fie departe de agitația cotidiană și nu vrei să urci până pe Semenic, poți oricând să te retragi pe pârtia de la Crivaia, sau și mai bine, în barul de la poalele pârtiei, unde relaxarea, dar și distracția sunt garantate.

banner 1000 x 100 hd

CITEȘTE ȘI: GALERIE FOTO: LA CRIVAIA, ANUL ÎNCEPE PE PÂRTIE SAU LA O CANĂ DE VIN FIERT

Indiferent de alegerea pentru acest weekend, ideea care trebuie să guverneze activitățile este distracția. Nu numai pentru că este ultimul weekend din vacanța studenților sau primul weekend din an, ci și pentru că prima zi a săptămânii viitoare va găzdui sărbătoarea Sfântului Ioan Botezătorul.

Foto antena3.ro

03 britannia 1000 x 100 gif

Comments

  1. Pakatos says:

    Anca Erena,esti singura jurnalista care nu se baga in prosteala politica…esti de felicitat si pt articole…uite la colega ta Beje…face ce face si da cu mucii in fasole… n-a pus-o nimeni sa fie stepanista pe fatza…yo-s tare curios ce v-a face peste 4 ani (daca nu mai devreme) cand il vor cerceta pe mitza si ea-i aia care i-a cantat in struna…pe unde-o scoate oare camasa Oana Beje atunci?O sa am grija sa-i urmaresc activitatea,doar e slabiciunea mea sexoasa blonda…;)