FOTO: La Crivaia, anul începe pe pârtie sau la o cană de vin fiert

Iubitorii sporturilor de iarnă au început noul an așa cum l-au și încheiat: pe pârtie. În clăpari sau boots, turiștii s-au bucurat de zăpada de pe pârtia din Crivaia și au petrecut primele zile din an cu o cană de vin fiert la noul bar.

Distracția de Revelion a continuat în primele zile din an pe pârtie. Încă prezent, spiritul de sărbătoare i-a condus pe turiștii cazați în zona Crivaia la pârtia omului de afaceri Nelu Popa. Aceștia s-au prezentat pe la orele prânzului la barul proaspăt inaugurat și și-au făcut curaj să schimbe bocancii pe clăpari cu o cană de vin fiert.

Pârtia, reîmprospătată noaptea cu tunuri de zăpadă, a fost pe gustul profesioniștilor sau amatorilor sportivi, însă mulți dintre cei care au ajuns la baza pârtiei au preferat să se relaxeze în bar la căldură. „Am plecat să facem o plimbare până la pârtie, dar astăzi nu schiem, doar ne revenim și mai socializăm cu oamenii”, a explicat un turist. „Îmi place aici la bar, vinul fiert e foarte bun, pot să urmăresc activitatea de pe pârtie, dar mă bucur și de căldură”, povestește o reșițeancă.

Chiar și cei care nu iubesc sporturile de iarnă apreciază noua locație de distracție de la poalele pârtiei. „Îmi este frică să mă dau cu schiurile sau placa și vin de obicei pe pârtie pentru prietenii mei. M-am bucurat când am văzut că la pârtia aceasta au amenajat și un bar, așa pot să stau la căldură și să beau ceva cald până ei se distrează în zăpadă”, explică o turistă.

Indiferent de alegere, turiștii nu au stat în cabană, ci au preferat să încerce pârtia chiar din prima zi a anului 2013.

Comments

  1. Pakatos says:

    De la Valiug pana la Crivaia is 5 km si 800m,partia este la Casa Baraj,iar pana in Crivaia mai sunt 4 km 200,e ceva distanta…acuma ma tot intreb eu,de la CASABLANCA si pana la Crivaia e tot Crivaia?…Of,Bergenbier…