FOTO/VIDEO: Vezi aici cum s-au bucurat reşiţenii de trecerea în noul an!

Aproape 5.000 de oameni s-au adunat în centrul Reşiţei, ca să sărbătorească împreună trecerea în 2013. Începând cu ora 23.00, circulaţia a devenit un calvar pe arterele principale ale oraşului, întrucât atât şoferii, cât şi pietonii s-au îndreptat spre Piaţa 1 Decembrie 1918.

Distracţia în centrul Reşiţei a început la ora 22.00, odată cu spectacolele puse în scenă de Primăria oraşului. Deşi numărul spectatorilor nu a fost atât de mare chiar de la începutul manifestării, imediat după ora 23.00, circulaţia s-a aglomerat în oraş. Astfel că, rutieriştii au fost nelipsiţi din zona centrală, acolo unde s-au asigurat că totul se desfăşoară în cele mai bune condiţii. În plus, în această noapte au fost prezenţi la datorie sute de jandarmi şi poliţişti comunitari.

Pe scena amplasată în inima Reşiţei au concertat printre alţii Oana Vera şi Vlad Rădoi cu un program de coveruri, orchestra Pancevic din Serbia, Bane Vasic – la acordeon şi soliştii vocali Sloba Djokic şi Branca Kocunesovski.

Cu câteva minute înainte de miezul nopţii, primarul oraşului, Mihai Stepanescu, le-a transmis celor prezenţi mesajul de Anul Nou. Artificiile au luminat cerul Reşiţei timp de şapte minute în aplauzele miilor de oameni, care s-au adunat la scenă. Unii dintre ei au dansat, alţii au ciocnit câte un pahar, iar alţii s-au declarat impresionaţi de frumuseţea fermecătoare a primei nopţi din 2013.

Comments

  1. Felicia Patrascu says:

    Express de Banat,sunteti o rusine pentru presa din Romania.La cate semnale de alarma a tras o persoana prin mesaje,multi l-ati luat in bascalie,l-ati denigrat si facut in toate felurile.Sa ii mai canti in struna unuia ca Mihai Stepanescu,care pe 19 decembrie apare intr-un articol semnat de Bejenariu Oana,cu stirea ca taxele si impozitele raman neschimbate,acelasi Mihai Stepanescu care sambata 29 decembrie (o zi nelucratoare) convoaca in regim de DISPERARE consilierii locali,consilierii PNL,PPDD,neparticipand pentru alcatuirea cvorumului,participarea unora din PSD,PDL si al unuia din Partidul Verde sa faca ca la aparitia celui de-al 11-lea membru cei 10 sa-l primeasca in ropote de aplauze si sa se voteze marorararea cu 16 la suta a taxelor si impozitelor,si sa mai aiba tupeul Mihai Stepanescu sa ne iese in fata la 12 fara cateva minute si sa ne ureze ce vroia sa ne ureze si voi cei din presa carasana sa taceti malc,SUNTETI DEPLORABILI,SUNTETI JALNICI.