„Pe Eugen Trică nu o să-l vedeți rugându-se de jucători!”

Învins la meciul de debut pe banca tehnică a Metalului, antrenorul Eugen Trică a vorbit despre necesitatea aducerii cât mai rapid a unor jucători care să completeze lotul, în special primul unsprezece, pentru că altfel îi va fi foarte greu să scape Reșița de ultimul loc și, implicit, de retrogradare.

 

La fiecare etapă a acestei ediții de campionat, rosso-nerii s-au prezentat într-o altă formulă de joc. Problemele financiare și interdicția de a efectua transferuri, cu excepția jucătorilor legitimați din postura de liberi de contract, au dus la situația în care săptămânal apar nume noi. A fost și cazul meciului de runda trecută, cu FC Caransebeș, când Trică i-a folosit pe Skraparas, un atacant ce a lăsat o foarte bună impresie, și Keaton, un jucător de culoare cu un fizic impresionant, introdus după pauză. „Keaton a venit cu două zile înainte de meci. Atacantul l-am legitimat cu o zi înainte de meci . Aștept să mai aducem jucători, poate săptămâna asta să reușim să mai transferăm doi sau trei jucători. Trebuie să adunăm puncte, pentru că stăm foarte rău în clasament”, a declarat Trică.

Fără punct în clasament după cinci etape, Metalul trăiește periculos. Antrenorul e convins însă că dacă întăririle sosesc la timp echipa va scăpa fără emoții de retrogradare. „Depinde de ce jucători vom mai transfera. Trebuie să aducem jucători. Lotul e de 14-15. Am înțeles că e unul pe aici și nu știu ce-l doare, altul s-a supărat și nu mai vrea să vină. Pe Eugen Trică nu o să-l vedeți rugându-se de jucători. Cui îi face plăcere, cine vrea să ajungă fotbalist, să joace cu pasiune, îl așteptăm, dar noi nu ne rugăm de jucători”, a fost foarte vehement Eugen Trică, referindu-se la talentatul, dar mult prea capriciosul Manole.

Comments

 1. resitean says:

  bravo domnule trica ne-am saturat de panarama aia de manole

 2. eu says:

  aduce negrea jucatori …negri. daca am ajuns in situatia ca negrea sa aduca jucatori e clar

 3. gigi says:

  e un jucator care ar vrea sa vina de la petrosani ,a jucat prin liga 1 are 24 ani cum poate veni sau cu cine poate lua legatura.merci o zi buna

 4. eu says:

  cat de sarac trebuie sa fie pt a veni aici ?

 5. Ciocan V. says:

  Bravo