Pastor infectat cu coronavirus! Liderul comunității baptiste din Lugoj este internat în spital la Timișoara

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Ionel Tuțac, pastorul Bisericii „Harul” din Lugoj, s-a infectat cu noul coronavirus, fiind în prezent internat la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara, cu tuse și stare febrilă.

Pastorul bisericii baptiste din Lugoj a participat în ultima perioadă la mai multe evenimente, printre care a existat și o donație de ajutoare într-un sat aparținător de Lugoj, un botez și o înmormântare. „La toate evenimentele unde am fost prezent s-a respectat distanțarea socială, am avut mască, dar iată că nu știu cum am contactat acest virus”, a spus pastorul lugojean, care a avut primele semne ale bolii la finalul săptămânii trecute.

CITEȘTE ȘI: Pastor baptist: „Se exagerează când se spune că majoritatea cazurilor de coronavirus pornesc din biserici”

„Vineri am hotărât să merg la spital, după ce am avut febră și am început să tușesc. Acolo mi-au făcut testul și mi-a venit rezultatul pozitiv”, a declarat Tuțac.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Pastorul lugojean le cere celor care nu cred în existența acestui virus să fie totuși atenți și să se protejeze.

„Îndemn la precauție! Apariția unor focare de infecție în diferite localități din țară, în preajma bisericilor, ar trebui să ne determine să fim mult mai precauți în ceea ce privește organizarea serviciilor religioase. Respectarea normelor de igienă personală, dezinfecția, purtarea măștii și păstrarea distanțării fizice sunt reguli despre care autoritățile ne reamintesc mereu. Pentru sănătatea noastră și a celor cu care intrăm în contact, dar și pentru ca mărturia Evangheliei să nu aibă de suferit, suntem datori să respectăm legile impuse de autorități. Ne rugam pentru cei bolnavi de COVID-19, pentru medici, asistente, autorități, dar și pentru stoparea acestei pandemii!”, a scris Tuțac cu o zi înainte de a fi diagnosticat pe o rețea de socializare.Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/