Vezi ce spune Matei Lupu despre parlamentari!

Deşi au fost votaţi să îi reprezinte pe cetăţenii de la malul Dunării, aleşii Colegiului Moldova Nouă fug de responsabilitate, uitând cele promise în campania electorală.

Cu toate că şi-au exprimat dorinţa de a fi aproape de locuitorii colegiului unde au fost aleşi, parlamentarii Ion Tabugan, Ioan Simion Purec și Iosif Secășan nu şi-au dat interesul să treacă prin oraşul Moldova Nouă încă de la alegeri, darămite să ajute administraţia locală din teritoriu. Pe lângă asta, niciunul nu şi-a deschis cabinet de parlamentar în zonă, aşa cum a promis, ca să le acorde cetăţenilor posibilitatea să îşi verse ofurile. Dezinteresul acestora ,,le-a ajuns la nas” reprezentanţilor Primăriei Moldova Nouă. Deşi în toamna anului trecut spunea că se află în relaţii bune cu parlamentarii din zonă, conducerea administraţiei şi-a arătat nemulţumirea de data aceasta.

CITEŞTE ŞI: Promisiuni electorale lăsate uitării!

,,Nu am primit sprijin din partea parlamentarilor, asta doar în campanie s-a promis. Nici măcar un cabinet parlamentar în zonă nu şi-a făcut niciunul, de ce să cheltuie bani pe aşa ceva? Eu am mai fost primar şi nici nu m-am aşteptat că o să facă vreo minune. Sunt de acord că poate nici nu au putere să facă tot ceea ce ne dorim noi, dar sunt şi atâtea variante…”, a precizat edilul-şef Matei Lupu.

Telefonul mobil, singura sursă de colaborare cu politicieniii

Sincer, vorbesc doar prin telefon cu câţiva, pentru că de la alegeri nu a mai fost niciunul pe-aici. M-am întâlnit doar o dată cu Tabugan la Bucureşti şi cu Gvozdenovici, care e pe minorităţi, când am fost la Ministerul Economiei pentru poluarea de la iaz. De atunci nu i-am mai văzut. De sunat, m-a sunat Purec când s-a aprobat bugetul şi m-a întrebat cam ce probleme sunt, că ar vrea să facă o intervenţie, dar doar m-a sunat şi asta chiar dacă am fost împotriva lui în campanie. Ceilalţi nici măcar atât”, a explicat liderul oraşului Moldova Nouă.

CITEŞTE ŞI: Criză acută la bugetele locale, cu parlamentari numeroși!

Edilul-şef vrea ca în judeţul Caraş-Severin să îşi desfăşoare activitatea doar doi parlamentari. „Eu aş vrea să reducă maxim din parlamentari pentru că, fiind mai puţini, va fi o concurenţă mai mare şi nu le va permite să se ascundă în spatele unei liste, a unui partid şi să nu facă nimic patru ani de zile. Aş vrea să fie, de exemplu, doi în Caraş-Severin, să văd atunci ce o să facă, nu ca acum, să închidă gura doar cu un spectacol pe an şi gata”, a concluzionat pentru expressdebanat.ro primarul Matei Lupu.

banner 970 x 250