Pare că s-au înțeles. USR PLUS îi transmite lui Alin Nica că va vota candidații liberali pentru funcțiile de conducere de la Timișoara și județ

USR PLUS se angajează să voteze în această săptămână viceprimarul PNL la Timișoara și vicepreședintele liberal la CJ Timiș, anunță Cristian Moș, co-președintele USR PLUS Timiș. 

Într-un  mesaj postat pe Facebook, usr-istul Cristian Moș îi transmite lui Alin Nica, președintele interimar al PNL Timiș, că alianța va încheia majorități atât în CL Timișoara, cât și în CJ Timiș, dar „și pentru tot în județ, acolo unde se poate”. 

„Alianța USR PLUS salută propunerea PNL de a închide negocierile pentru Timișoara și Timiș în această săptămână și de a forma majorități puternice și stabile în toate localitățile în care acestea se pot realiza, în baza rezultatelor din 27 septembrie. Alianța USR PLUS se angajează că va vota săptămâna aceasta candidații PNL pentru funcțiile de viceprimar al Timișoarei și vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș”, a scris Moș pe Facebook.

Vineri, tot într-un mesaj postat online, Alin Nica anunța că a suplimentat ordinea de zi a plenului ordinar al CJ Timiș de miercuri, 25 noiembrie, cu un punct referitor la alegerea celor doi vicepreședinți. Unul va fi de la PNL, al doilea de la USR PLUS, spunea tot atunci Nica. Liberalul nu a precizat și pe cine va susține PNL Timiș pentru această poziție.

Cei de la USR PLUS îl vor pe Cristian Moș în această funcție. Moș a candidat la alegerile din 27 septembrie pentru președinția CJ Timiș și a obținut 19,93% din voturi, clasându-se în cursă pe locul doi.

CITEȘTE ȘI: Nica refuză să spună dacă PNL susține sau nu un vicepreședinte USR PLUS la CJ Timiș. „Fierbințeala campaniei electorale unora le ia mințile. Sper să își bage picioarele în apă rece și să revină la vocea rațiunii”