Parcul Tricolorului a rămas fără speranță în anul centenarului

Viitorul nu sună prea bine pentru Parcul Tricolorului din Reșița. Cel puțin, nu cel apropiat. Unul dintre cele mai tranzitate parcuri din Reșița nu va cunoaște strat nou de asfalt în 2018.

Parcul Copiilor din zona Intim a fost reabilitat în urmă cu ani buni. Pentru Parcul Copilului (Siderurgistului) se anunță transformări uluitoare, primarul Nelu Popa mergând până-ntr-acolo încât să spună că va fi cel mai mare loc de joacă din vestul României. Ce se anunță pentru Parcul Tricolorului? Nimic. Cel puțin până la finalul anului.

CITEȘTE ȘI: Reșița va avea cel mai mare loc de joacă pentru copii din vestul României! Două milioane investite în Parcul Siderurgistului! [FOTO]

„Știm că stau prost zonele alea, dar nu avem acum niciun plan, cel puțin în următoarele luni, nu”, a declarat primarul Ioan Popa. Asta deși Parcul Tricolorului se află într-o zonă aglomerată, având în apropiere un supermarket, Liceul de Arte „Sabin Păuța”, dar și Spitalul Județean de Urgență. Drumul nu este deloc unul comod pentru cei care tranzitează parcul cu un cărucior.