Reșița va avea cel mai mare loc de joacă pentru copii din vestul României! Două milioane investite în Parcul Siderurgistului! [FOTO]

publicitate si promovare in ziar

Parcul Copilului din Govândari, „Siderurgistului” cum îl știu cei mai mulți dintre reșițeni, se va bucura cât de curând de o reabilitare spectaculoasă, așteptată de atâția ani!

Aleșii locali au aprobat documentația de avizare a lucrărilor de modernizare a parcului, pentru care municipalitatea va cheltui ceva mai mult de două milioane de lei. Proiectul presupune modernizarea unui loc de joacă pentru copii pe o suprafață de 3.150 mp, structurat astfel încât să existe o segregare pe grupe de vârstă și categorii de activități, dar totodată vor fi asigurate și spații de odihnă și relaxare pentru adulți și supraveghetori. Vor fi redesenate și amenajate trasee pietonale atractive, va fi amplasat mobilier urban modern care va oferi un altfel de ambient zonei, dar modernizările nu se opresc aici.

„Din datele pe care eu le dețin, va fi cel mai mare loc de joacă din vestul țării, e o suprafață impresionantă. Reabilităm, practic, toată placa pietonală din zona respectivă, cu trotuare, iarbă, copaci, aspersoare și în toate cele patru axe ale parcului vom avea acele platforme scufundate de deșeuri”, a explicat primarul Nelu Popa.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01