Parcările publice ajung pe mâna Eco Bau. Firma le decide soarta!

Instanța a dat câștig de cauză firmei care a preluat în concesiune serviciul de administrare a parcărilor publice din oraș, prin urmare executivul și legislativul au participat la mai multe întâlniri cu reprezentanții societății, pentru a ajunge la consens.

La începutul acestei luni, reprezentantul legal al firmei Eco Bau, Daniel Nechita, a fost notificat să poarte discuții cu ceilalți asociați ai firmei despre preluarea a 648 de parcări. Toți aceștia urmează să se prezinte la sediul Serviciului Public – Direcția pentru Administrarea Domeniului Public și Privat pentru a prelua efectiv în administrare și exploatare locurile de parcare. „S-a arătat în notificare că în cazul în care nu se vor prezenta la data stabilită (…) se va solicita instanței de judecată să constate reziliat contractul de concesiune, se arată în informarea prezentată consilierilor locali la ședința ordinară care a avut loc la începutul acestei săptămâni.

Deși firma ar fi dorit să administreze 2.200 de locuri de parcare, atâtea câte a primit prin semnătură de la fostul director al Direcției, destituit ulterior de primar pentru acordul pe care și l-a dat în acest sens, instanța a decis ca parcările de reședință să rămână în administrare locală.

„În data de 30 ianuarie, peste câteva zile, vom primi răspunsul dacă preiau parcările. Au fost notificați cei de la firma Eco Bau să preia cele 648 de locuri de parcare. Dacă nu doresc, este clar că cineva va trebui să le preia în administrare. Este clar că noi, Primăria! Sau le scoatem din nou la licitație. Mai multe aflăm peste câteva zile, după ce aflăm punctul lor de vedere. Juridic trebuia să parcurgem și acest ultim pas, a spus primarul Reșiței, Mihai Stepanescu.

Comments

  1. Ioan says:

    Oare cine sunt patronii firmei?