Hogea, lăsat iar în ofsaid de Frunzăverde!

Premierea celor mai buni sportivi ai judeţului în anul 2014 riscă să fie din nou destul de săracă deoarece colaborarea dintre Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport şi Consiliul Judeţean Caraş-Severin din una execelentă a devenit aproape inexistentă.

În 2014, DJTS Caraş-Severin a ratat finanţarea pe care ar fi putut să o acorde administraţia judeţeană pentru premierea performanţelor sportive din 2013. Preşedintele Consiliului Judeţean, Sorin Frunzăverde, a dat vina pe directorul DJTS, Cătălin Hogea, care nu ar fi solicitat sprijin financiar în timp util, astfel încât sumele necesare să fie incluse în bugetul instituţiei. Pentru recompensarea medaliilor obţinute de sportivii cărăşeni în 2014, Hogea susţine că şi-a făcut temele din timp şi că a înaintat o solicitare Consiliului Judeţean exact aşa cum i s-a recomandat, pentru a nu mai fi refuzat. Şeful sportului cărăşean pare să se fi mişcat şi de această dată prea lent. Cel puţin aşa a lăsat să se înţeleagă preşedintele Frunzăverde. „Mi-a trimis Hogea o adresă prin care solicită să facem o premiere a sportivilor. Nu ştiu cât a aflat Hogea că noi am premiat în decembrie sportivii care au şanse de a participa la Olimpiadă. Am dat în lucru această adresă şi vom creiona bugetul în aşa fel încât să avem această activitate comună cu Direcţia de Sport. Eu mă bucur sincer că în decembrie am văzut că avem 15 sportivi care au şanse să ajungă la Olimpiadă, la Rio. E mare lucru într-un judeţ mic, în suferinţă”, a declarat şeful administraţiei locale.

În decembrie 2014, Consiliul Judeţean a premiat cei mai valoroşi sportivi de la CSM Reşiţa. Problema este că mare parte dintre ei se regăsesc şi în topul celor mai buni sportivi ai judeţului anunţat de DJST. „Va trebui să avem grijă, să nu-i premiem pe unii de două ori şi pe alţii să-i dezavantajăm”, a explicat Frunzăverde.

 

 

Comments

  1. Mircea says:

    Presedintele Frunzaverde a sustinut mereu sportul carasan si o va face in continuare. Felicitari Domnule Presedinte tara asta are nevoie de oameni ca dumneavostra !

  2. Liberal says:

    SORIN FRUNZAVERDE ESTE UN OM DE MARE CUVANT ! PUTINI IN PNL SUNT DE ACEASTA FACTURA.DUMNEALUI VINE DIN ZONA OAMENILOR POLITICI CARE SE TIN DE CUVANT SI INCLIN SA CRED CA NICI NU SE PRETEAZA LA MATRAPAZLACURI A LA UDREA SAU BASESCU- BOC.CRED IN VERTICALITATEA DANSULUI IN A SPRIJINI SPORTUL DIN RESITA.