Pană a secretizat lista accidentaţilor!

explo 1000x200

Etapa a opta a ligii secunde de fotbal programează sâmbătă, pe stadionul Mircea Chivu, partida dintre Metalul Reșița și CS Mioveni, echipă clasată pe locul zece, cu opt puncte.

După înfrângerea suferită în etapa precedentă, la Râmnicu Vâlcea, antrenorul reșițenilor  Marian Pană este încrezător în privința partidei de sâmbătă, deși infirmeria Reșiței este plină de accidentați. Pană a antrenat echipa din Mioveni, astfel că o bună parte din jucătorii argeșenilor îi este cunoscută. „Ne așteaptă un meci greu cu CS Mioveni, echipă pe care am antrenat-o de două ori, și în Liga I și în Liga a II-a. Am fost la un pas de promovare cu ei în 2010, cu jucători pe care îi cunosc și încă mai joacă acolo, pe care îi respect. La Mioveni e  un primar care susține fantastic echipa şi chiar dacă este mai vulcanic sau mai critic, este unul dintre oamenii pe care eu i-am perceput ca mare iubitor de fotbal și este mereu aproape de echipă. Au o echipă bună, au în componență jucători buni, care au jucat și în Liga I. Noi trebuie să ne facem jocul, să facem presing, să punem presiune pe adversar, să nu pierdem mingile și nicidecum să dăm mingile pe sus bubuite, că astfel de faze nu îmi plac sub nicio formă. Eu zic că o să ne impunem și o să câștigăm cele trei puncte”, a declarat Pană.

Tehnicianul Reşiţei trebuie să dea dovadă de inspiraţie în alcătuirea primului unsprezece, deoarece mai mulţi jucători sunt indisponibili. „Din păcate, avem accidentări, dar sunt bucuros că revine Plecanciuc. Tomozei acuză de mult o problemă la genunchi și se pare că nu va juca, nu știu, mai vedem. Făgărașanu și-a executat etapele de suspendare și sper să-i execute și pe adversari… O să încerc, i-am spus și lui că îl voi introduce să îl văd la treabă. Cu probleme medicale sunt mai mulţi jucători, dar nu vreau să-i nominalizez”.

Meciul cu CS Mioveni va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 11:00.