Ovidiu Șandor va reprezenta România în competiția globală pentru titlul „Antreprenorul Anului”

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

57 de oameni de afaceri de top din întreaga lume sunt în concurs pentru marele premiu „EY World Entrepreneur Of The Year 2019”. Fondatorul Mulberry Development și dezvoltatorul proiectelor City Business Center și ISHO speră să aducă trofeul acasă.

Cunoscutul om de afaceri timișorean Ovidiu Șandor, câștigătorul titlului „Antreprenorul anului – România 2018”, marchează a patra participare în finala acestei competiției globale, ajunsă la cea de-a 19-a ediție și care va fi organizată la Monte Carlo. La ceremonia de premiere vor fi prezenți antreprenori din 47 de țări și teritorii cu venituri totale de aproximativ 44 de miliarde de dolari.

Câștigătorul va fi ales de către un juriu independent format din deținătorii titlului din edițiile trecute ale competiției, iar premiul va fi acordat pe baza a șase criterii, care le oferă tuturor câștigătorilor de la nivel național o șansă egală în competiție: spirit antreprenorial, crearea de valoare, viziune strategică, impact național și global, inovație și integritate personală/spirit de conducere bazat pe obiective.

Omul de afaceri care va reprezenta România este și colecționar, pasionat de artă contemporană, dar și doctor în computer science al Royal Institute of Technology, Stockholm, Suedia. A inițiat acum patru ani cea mai importantă bienală de artă contemporană din România și a mai fost desemnat Comisarul General al părții române pentru Festivalul Internațional de Arte Europalia 2019. 

Antreprenorul român deține Mulberry Development, compania antreprenorială din Timișoara care dezvoltă proiecte imobiliare de top, a căror valoare este recunoscută atât la nivel local, cât și la nivel internațional, precum City Business Centre Timișoara (un proiect office de clasa A, dezvoltat în perioada 2007-2009) și The Office Cluj-Napoca (proiect office de clasa A, dezvoltat în perioada 2012-2015).

CITEȘTE ȘI: Renumitul om de afaceri Ovidiu Șandor este câștigătorul prestigioasei competiții „The Entrepreneur of The Year 2018”

Primele proiecte dezvoltate de Mulberry Development au venit cu soluții urbanistice noi și sunt un reper de bune practici în relația cu primăriile. În același timp, propunerile imobiliare marca Mulberry Development, dezvoltate în colaborare cu mai multe birouri de arhitectură din țară și de peste hotare, au devenit poli de atracție urbană. Proiectul City Business Center din Timișoara a fost primul din România care a primit titlul de Green Building of The Year. Impactul asupra comunității e cel mai vizibil prin noul proiect ISHO din Timișoara, care, pe lângă componenta rezidențială de birouri și servicii, redă orașului o zonă centrală până nu demult abandonată, pe care o îmbogățește cu funcții și utilități.


Ovidiu Șandor este un susținător al artei contemporane și are meritul de a pune Timișoara pe scena internațională de artă contemporană prin organizarea Bienalei Art Encounters. Acest eveniment, care reunește sute de artiști, își propune să creeze punți de legătură între artist și consumatorul de artă și să transforme Timișoara în capitala regională a artei contemporane.
Ultimul proiect personal este construirea primei școli internaționale în regiunea de vest a țării, British School of Timișoara.
„În România, noi, antreprenorii, vorbim mult prea rar despre câtă muncă este în spatele unui proiect reușit, al unei firme de succes și al oricărui antreprenor care a realizat ceva. Împreună cu echipa petrec foarte mult timp alături de arhitecți, de proiectanți, pe șantier și cred că într-o țară ca România implicarea este mult mai importantă decât în alte economii mai dezvoltate. Iar succesul nostru vine din mulțumirea de a aduce ceva diferit pe piața noastră și în orașele în care suntem activi, indiferent dacă vorbim de proiecte fizice imobiliare sau de proiecte mai puțin materiale, cum sunt cele din zona artei contemporane, unde sunt activ. Acest mixt merge de multe ori mână în mână cu succesul financiar”, a declarat Ovidiu Șandor.

Printre foștii câștigători ai prestigiosului premiu EY World Entrepreneur Of The Year™ se numără: Rubens Menin, președinte al MRV Engenharia (Brazilia), 2018, Murad Al-Katib, președinte și CEO al AGT Food and Ingredients Inc. (Canada), 2017, Manny Stul, președinte și co-CEO al Moose Enterprise Holdings & Controlled Entities (Australia), 2016, Mohed Altrad, CEO al Altrad (Franța), 2015 sau Uday Kotak, vicepreședinte executiv și membru în directoratul Kotak Mahindra Bank Limited (India).

zpd publicitate Timisoara banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/