Emoții pentru „Guriță”! Naționala timișoreanului Contra a fost aproape de un rezultat rușinos cu Norvegia

Echipa națională a României a obținut un egal în Norvegia cu mari emoții, în prelungiri. Echipa pregătită de timișoreanul Cosmin Contra a scos un 2-2 cu mari emoții la Oslo și a reușit să evite un rezultat care complica foarte mult șansele tricolorilor de a se califica la Campionatul European din 2020, care va fi găzduit și de țara noastră.

România s-a prezentat foarte prost în Norvegia, mai ales în prima repriză. Gazdele au înscris, dar s-a semnalizat ofsaid. Nordicii au avut o sumedenie de ocazii, dar portarul Ciprian Tătărușanu a intervenit salvator și a păzit bine buturile României. În repriza secundă, adversarii au înscris prima dată în minutul 55, prin Elyounoussi. Contra i-a trimis în teren pe Ianis Hagi și Țucudean, dar, chiar și așa, Norvegia a marcat din nou, în minutul 70, grație lui Ødegaard.

În minutul 76, tricolorii au redus diferența, grație lui Claudiu Keșeru, după centrarea lui Dragoș Grigore. Când nimeni nu mai spera, în prelungiri, tot Keșeru a marcat și a salvat onoarea României. Pe banca de rezerve au stat și doi timișoreni, Romario Benzar și Dorin Rotariu. Deocamdată, în preliminariile pentru Euro, tricolorii au pierdut cu 2-1 în Suedia și au câștigat acasă cu Insulele Feroe.

Sursa foto: facebook.com/pg/NationalaRomaniei