Renumitul om de afaceri Ovidiu Șandor este câștigătorul prestigioasei competiții „The Entrepreneur of The Year 2018”

explo 1000x200

Fondatorul Mulberry Development și dezvoltatorul proiectelor City Business Center și ISHO a fost desemnat drept câștigător al prestigioasei competiții care nu vizează foarte mult firmele, ci antreprenorii în complexitatea lor și implicațiile sociale, culturale, dar și proiectele personale.


Parte din elita de business a Timișoarei, Ovidiu Șandor este o figură marcantă a Banatului, fondator și CEO al companiei Mulberry Development, cunoscută la nivel naţional în special pentru dezvoltarea cu succes a proiectelor City Business Centre Timişoara şi The Office Cluj Napoca, lansând în 2016 și proiectul ISHO din centrul Timișoarei, un proiect imobiliar mixt, premiat și care este în curs de dezvoltare.

Omul de afaceri, care va reprezenta România în cadrul competiției internaționale „Antreprenorul anului” ce va avea loc la  Monaco este și colecționar pasionat de artă contemporană, dar și doctor în computer science al Royal Institute of Technology, Stockholm, Suedia. A inițiat acum patru ani cea mai importantă bienală de artă contemporană din România și a mai fost desemnat Comisarul General al părții române pentru Festivalul Internațional de Arte Europalia 2019. 

În cursa pentru cel mai bun antreprenor al anului, alături de Ovidiu Șandor, au ajuns în finală încă doi timișoreni, Adrian Bădescu, fondator al Clinicilor MEDICI’S și Corin Cîrcotă, fondator al companiei FLEXIK. Adrian Bădescu s-a remarcat atât prin conceptul Clinicilor Medici’s, cât și prin implicarea socială, fiind desemnat rotarianul anului 2018 în România și consul al Mexicului în Timișoara 2017-2021. Corin Cîrcotă, fondator al companiei Flexik de automatizări și tehnologii de avangardă, a dezvoltat o cifră de afaceri de peste 20 de milioane de euro.


Scopul principal al programului este acela de a evidenția valoarea antreprenorilor români. „Antreprenorii sunt cei care transformă mediul de business, care creează tendințe și își cresc afacerea pe un set solid de valori. Misiunea noastră este de a susține antreprenorii români care doresc să-și crească prezența pe piețele externe și să devină lideri regionali sau chiar de nivel mondial. EY Entrepreneur Of The Year este un prilej de a le recunoaște valoarea și de a-i conecta la o rețea internațională de antreprenori și specialiști de marcă, din diverse industrii”, a declarat Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România.

„Am mai fost odată printre finaliști în 2015 și este o onoare pentru noi că și în 2018 ne-am regăsit printre cei nominalizați. Atât în plan personal, cât și profesional proiectele ce vizează activitatea mea, dar și a companiei mele vor fi mereu rezultatul pasiunii și dăruirii mele pentru muncă și pentru oameni”, a completat Adrian Bădescu, fondator al Clinicilor Medici’s.

În cadrul Galei EY Entrepreneur of The Year 2018 Romania, locul doi la categoria Antreprenorul Anului a fost câştigat de businessul Medlife, iar locul trei l-a obținut businessul Cris-Tim, fondat de anteprenorul Radu Timiş. O categorie nouă introdusă anul acesta a fost cea de Antreprenorul Anului în Tehnologie, iar locul întâi a fost câştigat de Mondly. EY România a mai acordat un premiu şi pentru afacerile de familie, iar câștigătorii au fost familia Boromiz, pentru binecunoscuta afacere Boromir.

banner 970 x 250