Orice echipă din România și-ar dori public ca la Reșița! (VIDEO)

 

HC Adrian Petrea a câștigat un public fantastic. Datorită unui proiect serios, care arată bine de la început și promite mult, datorită unor rezultate excepționale și unui spectacol agreabil pe care îl oferă la fiecare meci. Reșițenii nu se cramponează de faptul că pe emblema clubului nu apare numele orașului și nici nu văd echipa ca fiind a lui Adrian Petrea și nu a Reșiței. Așa cum, din păcate, se întâmplă în Valea Domanului cu Metalul.

Reșițenii sunt mari amatori de sport, dar nu se înghesuie decât acolo unde se lucrează cu profesionalism, unde se dorește și se face performanță, acolo unde sunt răsfățați cu spectacol, iar pasiunea lor nu este trădată de interesele și sumele ridicate de la casele de pariuri. Așa se explică faptul că băieții lui Adi Petrea joacă pe teren propriu cu sala aproape plină, spre deosebire de un „Mircea Chivu” dezolant, chiar și la un derby cu Caransebeșul. Publicul reșițean a fost fantastic sâmbătă seară, la meciul cu Dinamo, și a ajutat echipa să obțină o victorie mare, pe care puțini o anticipau chiar și după startul bun de campionat pe care l-au avut bănățenii. La finele partidei, toată lumea a lăudat atmosfera din Polivalentă.

„Victoria este a jucătorilor, a echipei și a publicului din Reșița. Toată săptămâna s-a dus o campanie în Reșița pentru ca publicul să fie al optulea nostru jucător. Cred că a fost al nouălea! Mulțumesc în numele echipei numărului mare de spectatori care a fost la sală și pentru susținerea pe care am avut-o!”, a spus Adi Petrea. „Mulțumim tuturor celor care au fost în sală, îi așteptăm și de acum încolo alături de noi”, a completat Mihai Rohozneanu. Dinamoviștii au rămas și ei plăcut impresionați de felul în care reșițenii au încurajat HC Adrian Petrea. „Aș vrea să felicit și eu echipa din Reșița. Într-adevăr, Reșița a fost mai bună ca noi, e o echipă frumoasă care are un public minunat. Cred că orice echipă din România și-ar dori așa public”, a declarat jucătorul dinamovist Dan Savenco.

Directorul sportiv al lui Dinamo, Ovidiu Semen, a avut și el numai cuvinte de laudă la adresa echipei antrenate de Adi Petrea: „Felicit echipa din Reșița. Au fost mai buni ca noi, și-au dorit mai mult, s-a văzut asta pe teren. Noi am jucat fără răutate, fără să fiu partinic cu anumiți jucători de la noi sau nu, atât timp cât doi portari îți prind prima minge abia în minutul 57 este greu să câștigi un meci. Orice minge pe poartă a fost gol. Avem și o serie de accidentați, unii au fost și pe bancă accidentați, dar asta nu scuză cu nimic prestația echipei noastre. Echipa din Reșița a fost mai bună, o felicit, îl felicit pe Adi Petrea pentru rezultatele pe care le are. Poate că nimeni nu se aștepta, dar eu de la primul meci de pregătire pe care l-am avut la Reșița am spus că foarte greu vreo echipă va câștiga aici”.

Comments

  1. popescu says:

    ce spectacol minunat au oferit handbalisii lui petrea , cata bucurie a fost in sala polivalenta unde vezi fete , baieti , copii, oameni cu parul alb cantand si bucurandu-se impreuna cu minunata galerie, uitand pentru cateva ore de necazurile cotidiene .
    acesti baieti au invins una din principalele candidate la titlul de campioana a romaniei , in contrast marea echipa de fotbal a resitei a intrat in cartea recordutilor , fiind ciuca batailor,