Muncitorul a dat lovitura la Iași!

Băieții lui Viorel Lolea și-au luat revanșa după eșecul usturător din prima etapă, când au pierdut în fața campioanei din Târgu Mureș, impunându-se astăzi în deplasarea de la Iași, 3-2 (1-1) cu CSMS.

Ieșenii au modificat primii tabela, dar Muncitorul a stat bine în teren, a arătat altă atitudine și nu a încetat nicio clipă să spere într-un rezultat pozitiv. Căpitanul Bîrcean a egalat cu puține secvențe înainte de pauză, dar reșițenii au continuat să atace și după pauză. Insistențele le-au fost răsplătite în două rânduri. Mai întâi a marcat Casian Doană, iar apoi Bîrcean a realizat dubla. În finalul jocului, moldovenii au riscat, au scos portarul preferând un jucător de câmp în plus, însă defensiva reșițeană a cedat o singură dată.
E o victorie foarte importantă pentru noi. În primul rând am arătat că fața noastră nu e cea din meciul cu Târgu Mureș, în al doilea rând nu ne-am rupt de grupul echipelor din prima jumătate a clasamentului. Astăzi am văzut altă atitudine a băieților. Urmează un meci foarte greu acasă, cu puternica echipă a Timișoarei, dar sperăm și marți într-o nouă evoluție bună”, a declarat antrenorul Viorel Lolea pentru expressdebanat.ro.