Ajutor reciproc! „Cătălin Rufă a avut nevoie de ajutor, eu la fel!”

Eugen Trică a pierdut meciul său de debut pe banca tehnică a Metalului, dar are destule motive pentru a fi optimist în ceea ce privește salvarea echipei de la retrogradare.

 

La finele meciului pierdut pe teren propriu cu FC Caransebeș, Eugen Trică a explicat de ce a semnat cu clubul din Valea Domanului și care sunt obiectivele sale. „E un ajutor reciproc. Cătălin Rufă a avut nevoie de ajutor, eu la fel. Vedem în iarnă ce va fi. Sper să începem să adunăm puncte, pentru că altfel e greu să rămânem în Liga a II-a. Practic, ăsta e și obiectivul”, a declarat tehnicianul.

În ceea ce privește meciul cu gugulanii, Trică a văzut și destule lucruri bune, care îi dau speranțe pentru meciurile următoare. „E păcat că am pierdut trei puncte foarte ușor. Mă refer la prima repriză în care puteam avea 4-1 sau 5-1 foarte ușor. Puteam câștiga meciul în prima repriză. A fost acea fază în care s-a schimbat tot, am primit gol pe o fază fixă, dar vreau să felicit jucătorii pentru atitudine. Ăsta este un  plus. Dacă vor continua, și trebuie să continue așa, părerea mea este că nu vom avea niciun fel de probleme pe viitor. Am jucat cu două improvizații. Înainte de partida asta nu am avut niciun fundaș central de meserie. Sper ca la partida viitoare să am mai mulți jucători, în special fundași centrali, că de la mijloc în sus mai putem cârpi noi. Meciul ăsta chiar puteam să-l câștigăm foarte ușor dacă fructificam ocaziile din prima repriză. Lumea  mi-a spus că a văzut altceva și asta mă bucură, pentru că am avut practic doar două zile la dispoziție să lucrez cu ei. S-au descurcat destul de bine până în minutul 65, după care au căzut fizic. Știți foarte bine că nici Marian Pană nu a avut timp să facă pregătire. Până în decembrie trebuie să o ducem așa”, a mai spus Eugen Trică.

Comments

 1. LuxPhotoFuchs says:

  Oare cum sunt plătiţi Evangelos Skraparas (a jucat la Leverkusen şi 1 FC Koln), Joel Keaton Guehi (FC O8 Homburg), Jamali Modijer şi Haiojiat (ambii fără CV), mercenari care au reuşit să piardă cu 0-2? În “rufe”?

 2. microbist says:

  Resita va retrograda sigur,a pierdut cu Caransebes care este o echipa slabuta,de acum incolo urmeaza etape grele in care toti adversarii vor sti ca joaca cu ultima clasata….

 3. marinjuvete says:

  nea Fuchs esti un mare sufletist si eu as vrea sa avem Resita lui Ciocoi, a lui Balaci, Doana, a lui Marius popescu(caracalean) dar in fotbalu mare sa fim seriosi numai mercenari sint.Uite si Craiova aia de suflet a mea ( din 80) numa olteni de Jiuletz erau, dar acu numa Acka,Bawab si Rocha.Numai e vremea sentimentalismului,romancele fac trotuaru sau dau cu carpa la hoteluri in Madrid,nu mai lucra la fabrica de paine din Govandari ,nea Fuchs .

 4. rsd says:

  ajutor reciproc ? asa se spala rufele in familie

 5. rsd says:

  pica fizic din min 65 ? la cat alcool baga in ei, ma mir ca nu pica din min 5

 6. LuxPhotoFuchs says:

  Acka,Bawab si Rocha sunt vedete în liga 1 ca şi Vătăjelu în timp ce Evangelos Skraparas, Joel Keaton Guehi, Jamali Modijer şi Haiojiat…..

 7. resitean says:

  domnule Fuchs sincer aveam pretentii de la dvs. dar dezamagirea e mare.probabil si varsta si alti factori… dar scoateti niste aberatii de vro cateva luni de fereasca Dumnezeu

 8. LuxPhotoFuchs says:

  Cine n-are bătrâni să-i cumpere! Cine a prezis falimentul Damilei Măciuca în ziua în care se semna supunerea Reşiţei la batjocura mercenarilor? Cine a zis că GRN ar trebui să susţină echipa lui Potocianu? iar Guşcă a simţit-o pe pielea lui. Cine a mirosit plecarea lui Pelici după un 2-2 ciudat, ideal însă pentru un pronosportist? Cine a zis că 12 miliarde erau suficiente pentru un CSMR în liga a 2-a peste Caransebeş un oraş care ne dă lecţii? Ruşine celor care semnează ca un reşiţean laş şi care nu vede că o echipă de handbal cu un finanţator priceput, cu localnici, cu foşti alb-albaştri câştigători de cupă europeană reuşeşte să se ridice peste toţi. Te-am supărat spunând că banii Reşiţei îi papă alţi mercenari, aceeaşi ŢEAPĂ!

 9. resitean says:

  De acord pana la un punct…dar v-am provocat sa ne spuneti dvs 7-8 jucatori localnici care ar putea juca cu brio in liga a 2 a. dar sa nu veniti cu jucatori gen moti marcu potocianu cheda sau mai stiu eu care… ca cei mentionati nu au fost in stare sa castige un campionat amator de nivel judetean unde 80% din echipele adverse veneau doar la meciuri fara a face vreun antr

 10. rsd says:

  e de preferat sa jucam in div C DAR propretarul clubului sa fie ORASUL

 11. rsd says:

  resitean = dani stanciu asa ca nu se pune comentu

 12. LuxPhotoFuchs says:

  Nu-s specialist să dau nume,dar am preferat să văd cum îşi dădeau sufletul pe teren un Kapornyai, un Panescu, un Riteş, un Doană, un Szijj, un Boşca, un Breşneni, decât să-i văd pe Skraparas, Guehi, Modjer, Nogo cum se scălâmbăie pe teren… Caransebeşul (cu voleiul şi fotbalul) şi handbalul celor trei P nu poate fi urmat? De unde s-a ridicat HC Petrea, dar UTA Bătrâna Doamnă, dar ASU Poli? Din dragostea pentru copiii tăi şi din jurul tău….

 13. resitean says:

  domnule Fuchs aveti miros si stiti fb.contractul s-a facut in asa fel incat sa se infrupte toti din acel miliard pe luna..problema e ca nu au stiut cum sa imparta prada frateste si de aici probleme.a-ti dat 2 exemple bune dar cu precizari la handbal jos palaria pentru Cristian Patru dar uta si poli sunt orase foarte puternic economic s nu ne putem compara cu ei

 14. VASI says:

  Domnule Fuchs mai lasane cu jucatorii astia localnici din vremea de azi.Pentru cei dinainte la ultima participare in div A(Popa,Bosca,Caprariu,Ciucur,Doana,Batranu ,Roco,Ciocoi,Balaci,Szijj etc.)toata stima,umpleau stadionul cu oameni din tot judetul si nu numai,dar cu astia din ziua de azi ce sa faci ca nu fac fata nici in liga 3 in afara de Bresneni.

 15. LuxPhotoFuchs says:

  După dominaţia Pană – Rufă – Trică, vă doresc o stăpânire o stăpânire T

 16. cosminnen says:

  lasati l pe mos in pace..e dus rau..el se crede in anul 1998..nu ii tin partea lui rufa dar fara el nu aveam echipa si no sa avem inca 10 ani..mosu s a luat pana si de oprita care cu aceeasi echipa a stat 5 luni pe locul 1 si acum e pe locul 1 cu juventus bucuresti…