Organigrama se schimbă! Ana Vasile rămâne?!

Așa cum anunța în urmă cu o lună, Silviu Hurduzeu a trecut la fapte în ceea ce privește schimbarea organigramei la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului. Neregulile scoase la lumină de diverse controale l-au determinat pe șeful Consiliului Județean să spună „stop”.

Noi nereguli au ieșit la iveală în centrele de plasament din Caraș-Severin. De această dată, Corpul de Control al Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor vârstnice a ajuns la Centrul „Nera” din Oravița, acolo unde existau informații că se produc alte abateri grave. Iar acestea s-au confirmat! Paturile improvizate și condițiile igienico-sanitare improprii nu au făcut decât să arate încă o dată modul defectuos în care sunt gestionate aceste unități, aflate sub autoritatea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin.

Primele demersuri pentru schimbarea organigramei Direcției au fost făcute. Consiliul Județean a transmis modificările către Agenția Națională a Funcționarilor Publici, for care trebuie să aprobe propunerile din teritoriu. „Am modificat organigrama Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului. Este trimisă la Agenția Națională a Funcționarilor Publici pentru a primi avizul necesar pentru a trece prin Consiliul Județean acest proiect de hotărâre cu modificarea organigramei. Propunerea noastră este aceea de a transforma funcția de director executiv în cea de director general, ținând cont și de faptul că organigrama Direcției Generale s-a modificat prin includerea centrelor pentru persoane vârstnice și a centrului pentru persoane fără adăpost. De aceea a crescut organigrama și de aceea am propus această transformare din postul de director executiv în postul de director general și vor fi doi directori generali adjuncți”, a declarat Silviu Hurduzeu, președintele Consiliului Județean.

leader board 728 x 90 px

Șeful forului deliberativ nu a vrut să dea detalii exacte cu privire la modificările ce vor fi făcute, însă surse din interiorul Palatului Administrativ susțin că aceste modificări o vizează în mod special pe Ana Vasile, actualul director.

CITEȘTE ȘI:

Bate vântul schimbării în centrele de plasament cu probleme!

Ana Vasile plătește cu funcția pentru suferințele copiilor din centrele de plasament?!

Corpul de control al ministrului confirmă: Nereguli grave în centrele de protecție socială din Caraș-Severin!