Reșița înfruntă campioana. „Suntem capabili să producem surprize!”

În etapa a VI-a a Ligii Zimbrilor, HC Adrian Petrea Reșița întâlnește astăzi campioana en titre Dinamo București. Meciul este programat de la ora 16:00, la Sala Polivalentă din Reșița.

Campionii nu au amintiri plăcute de la ultima vizită la Reșița. În sezonul precedent, HC Adrian Petrea a administrat campionilor prima înfrângere a acestora în sezonul regulat, ceea ce a mai reușit doar Steaua.

„Ne vom lupta pentru cele trei puncte puse în joc. Dinamo este net favorită la câștigarea meciului, dar asta nu înseamnă că noi ne vom da deoparte. Sper ca și anul acesta să provocăm surpriza de anul trecut, când am câștigat contra lor și să trăim încă o dată acea bucurie. Ne-am confruntat cu câteva accidentări, dar sper ca la ora meciului să fie valizi majoritatea jucătorilor. Este oboseala întregii echipe, pentru că venim după o etapă grea și fiecare jucător acuză mici dureri și oboseală”, a spus Adrian Petrea.

Antrenorul formației reșițene spune că elevii săi pot profita de programul încărcat al dinamoviștilor, care au meciuri în Liga Campionilor: „Dinamo luptă pe două fronturi, puternice aș putea spune, Liga Campionilor și Liga Zimbrilor, și aici poate apărea un avantaj de partea noastră. Pentru că ei vin după o deplasare lungă în Danemarca, au avut apoi un meci acasă tot în Liga Campionilor, iar acum se află la Reșița. Și s-ar putea să-i prindem descoperiți și să facem o surpriză. Pentru că suntem capabili să producem surprize. Chiar dacă Dinamo vine acum după o victorie spectaculoasă în Liga Campionilor.”

„În toate meciurile dificile, în care am avut cuțitul la os, ne-am mobilizat foarte tare și am demonstrat că putem învinge pe oricine în campionatul ăsta. Acum, chiar dacă este vorba de Dinamo în etapa următoare, sper și cred că vom face tot ce ne stă în putință, să-i învingem încă o dată la Reșița. Putem face un meci bun și putem câștiga cu Dinamo”, a spus la rândul său și interul Ilie Vaidasigan.

Partida HC Adrian Petrea Reșița – Dinamo București va fi arbitrată de craiovenii C. Gorina și F. Melencu. Observator: C. Potora (Cluj).