Cupa Banatului Montan a rămas la Caransebeș

Volei Club Banatul Caransebeș a obținut 6 puncte la finalul turneului desfășurat în Sala Polivalentă la sfârșitul acestei săptămâni, la egalitate cu SCMU Craiova, însă în meciul direct Caransebeșul a învins campioana de anul trecut cu scorul de 3-2. Astfel, gugulanii au câștigat turneul organizat pe teren propriu, Cupa Banatului Montan.

Rezultatele turneului sunt următoarele:

Prima zi: VCM LPS Piatra Neamț – CS ”U” Cluj 0-3

SCMU Craiova-Banatul Caransebeș 2 -3

A doua zi:  SCMU Craiova – CS ”U” Cluj 3-2

VCM LPS Piatra Neamț – Banatul Caransebeș 3-2

A treia zi:   VCM LPS Piatra Neamț – SCMU Craiova 1 – 3

CS”U” Cluj – Banatul Caransebeș 0-3

Cupele, diplomele și medaliile au fost înmânate câștigătorilor din partea Direcției pentru Tineret și Sport Caraș-Severin. Organizatorii, Volei Club Caransebeș, Primăria Caransebeș și Consiliul Local al municipiului Caransebeș, au oferit spectatorilor, pe parcursul celor trei zile de desfășurare mingi de joc cu autograful jucătorilor echipei gazdă.  Premierea echipelor a fost realizată de către viceprimarul Marius Isac, președintele clubului Cristian Stepanescu, vicepreședintele Valentin Dascălu și președintele de onoare Corneliu Viziru.DSC_1075

Din punctul de vedere al președintelui de onoare al clubului, profesor Corneliu Viziru, turneul a fost binevenit pentru că echipa a avut posibilitatea să se verifice din punct de vedere tehnic în teren, să fie o coeziune între ei și la final să câștige încredere, prin câștigarea locul I.

Obiectivul echipei în acest sezon competițional este obținerea unui loc în primele 6 echipe, care dă posibilitatea intrării, conform noului regulament FRV, în minicampionatul (tur-retur) între ocupantele locurilor 1-6, la finalul campionatului regulat.

Banatul Caransebeș va juca primul meci oficial în Cupa României la Dej în 8 octombrie, iar în prima etapă din campionat, gugulanii vor juca la Ploiești, în 15 octombrie.