Marius Cocioran a realizat un nou record naţional!

Atletul de la Clubul Sportiv Universitatea – CSM este singurul produs sută la sută al Reşiţei care participă la Jocurile Olimpice. O altă reprezentantă a clubului universitar reşiţean, Claudia Ştef, intră în concurs la ora 19, în proba de 20 km marş.

UPDATE 15.30

Marius Cocioran se numără printre cei 51 de atleţi care au terminat cursa de 50 km marş de la Jocurile Olimpice de la Londra. Elevul antrenorilor Iosif şi Octavian Măzăran, de la CSM – Universitatea Reşiţa, a trecut linia de finiş al 39-lea, în 3 ore, 57 de minute, te de secunde, timp care înseamnă un nou record naţional.

UPDATE 11.33

Octavian Măzăran, antrenorul lui Marius Cocioran, şi totodată directorul Clubului Sportiv Universitatea Reşiţa, se află la Londra, alături de sportivul nostru. Măzăran jr. poartă cu el tricolorul României, pe care este scris numele municipiului de pe Bârzava.

 UPDATE, ora 11.22

Iosif Măzăran este mulţumit de startul lui Marius Cocioran. “Am pregătit un anumit tempo. După prima parte a cursei, Marius Cocioran este în grafic, a mers exact aşa cum am stabilit”, a spus antrenorul emerit pentru Express de Banat. Acesta urmăreşte evoluţia reşiţeanului de la Londra pe terasa Bistro la Tzompi, alături de alţi susţinători ai atletului care reprezintă judeţul la cea mai importantă competiţie sportivă din lume.

Antrenorul Iosif Măzăran, Rusalin Fîc, directorul CSM Reşiţa, colegii lui Marius, prieteni şi apropiaţi, cu toţii şi-au dat întâlnire în această dimineaţă pe terasa Bistro la Tzompi din centrul oraşului pentru a urmări cursa reprezentantului nostru la Londra. “O clasare în primii 15-20 ar fi o surpriză plăcută. Dacă Marius obţine un nou record naţional înseamnă că obiectivul este îndeplinit. E o mare onoare să fii prezent la Jocurile Olimpice şi mă bucur că Marius este acolo”, a declarat pentru Express de Banat, antrenorul emerit Iosif Măzăran.

Comments

  1. rares says:

    Asa, sportivul baga mare …antrenorul la baute… asa ajung mari antrenorii…

  2. rares says:

    … imi doresc sa bem cu totii, pentru un rezultat satisfacator obtinut de Marius. A venit vremea sa curga sampania la terasa… dupa atatia ani de munca . Felicitari antrenorilor Mazaran!