Răzvan Şelariu, despre Flavius Koczi

Fost medaliat la Jocurile Olimpice de la Atena, din 2004, în prezent antrenor în Qatar, Răzvan Şelariu a urmărit evoluţia gimnaştilor români la Londra şi spune că doar reşiţeanul Flavius Koczi ar fi putut obţine mai mult.

Gimnaştii români s-au întors fără nicio medalie de la Jocurile Olimpice de anul acesta, lucru pe care Şelariu l-a anticipat. “La Olimpiadă e greu, toți vin foarte bine pregătiți. Aţi văzut la unele aparate la ce nivel s-a ajuns. Atât au putut face la această competiție. Evident, Koczi putea mai mult. Eu cred că un loc 4 la sol și un 6 la sărituri era rezultatul corect pentru el. Dar nu e de ici, de colo, să fii într-o finală olimpică, eu unul îl felicit”, a spus Şelariu pentru Express de Banat.

Secretul lui Koczi

leader board 728 x 90 px

Criticat de toată lumea pentru că s-a retras din concursul individual compus, Flavius Koczi nu este menajat nici de fostul său coleg. “Categoric, a greşit. Din câte am înțeles și cunosc și eu, a fost problema mai veche de la bară. Cred că l-a determinat să renunțe, dar și așa scuzele sunt de prisos, trebuia să intre în concurs. El are probleme la coborâre şi i-a fost frică să nu se accidenteze. De când îl cunosc eu are problema asta. Era conștient că nu are șanse reale să intre în primii opt, dar, după cum am spus, trebuia să își joace șansa, niciun concurs nu seamănă cu altul”, a dezvăluit antrenorul Răzvan Şelariu.