Rezultate contrare pentru Muncitorul şi FCM 2012

Două dintre cele trei reprezentante ale judeţului în Liga a III-a de fotbal au susţinut miercuri seară meciuri de verificare înaintea startului unei noi ediţii de campionat, programat la 1 septembrie.

Muncitorul a jucat acasă cu Voinţa Lupac şi s-a impus cu scorul de 2-0. Acelaşi scor s-a înregistrat şi la Timişoara, între Poli şi FCM 2012, rosso-nerii nereuşind nici de data aceasta un rezultat pozitiv.
Antrenorul echipei din Lend, Viorel Lolea, începe să fie tot mai optimist. “A fost un joc tipic de pregătire, eu spun că suntem pe drumul cel bun şi felicit echipa pentru angajament şi pentru atitudinea care au avut-o în teren. Aşteptăm un joc şi mai bun, sâmbătă, cu Auto Catania Caransebeş. Vom juca tot acasă, de la ora 10”, a spus Lolea.

Mai vin jucători!
În schimb, Gică Barbu mai are mult de muncă în Valea Domanului. “Nu am făcut un joc deloc rău. Am fost prezenţi în teren, am avut ocazii, o bară chiar, dar se vede că echipa încă nu e pregătită fizic. Am cedat pe final, am primit două goluri în ultimul sfert de oră, ambele venite după mari greşeli individuale în apărare”, a declarat Cristi Bobar, preşedintele clubului. Acesta a mai spus că, până la prima etapă, vor mai veni unul sau doi jucători.