Gelu Ghera, comemorat pe terenul de fotbal

Primăria Slatina Timiş, alături de inimosul Sorin Peica, cu sprijinul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin, au organizat ediţia a doua a Cupei Intercomunale „Gelu Ghera” la minifotbal.

La turneu au participat nouă echipe, împărţite în trei grupe. S-au înscris în competiţie echipele: Rumâni 1, Făbric, Ilova 2 (grupa I), Ilova 1, Podu Mare şi Mahală 1 (grupa II) şi Mahală 2, Rumâni 2, Sadova (grupa a III-a). În finala turneului, Rumâni 2 a zdrobit cu 7-1 Podu Mare.

“Cupa este dedicată regretatului Gelu Ghera, fost redactor la Radio România Reşiţa, originar din Slatina Timiş, care alături de Sorin Peica a avut ideea de a reînfiinţa campionatul inter străzi al Comunei Slatina Timiş şi care s-a ridicat la ceruri, acum trei ani, în urma unui accident rutier”, a declarat Costinel Ristache, preşedintele AJF.

leader board 728 x 90 px

Premii pentru toată lumea   

Au fost acordate diplome şi premii speciale jucătorilor Ioan Babeu, cel mai bun portar, şi Cosmin Fauru, golgeterul întrecerii. “Anul acesta a fost o organizare ireproşabilă”, a spus Gheorghe Roma, primarul din Slatina Timiş. “Am vrut să organizăm un turneu de excepţie şi am reuşit. O să ne fie greu să organizăm memorialul mai bine anul viitorul decât a fost această ediţie. Sunt convins că, de acolo din ceruri, Gelu Ghera ne-a vegheat şi a vărsat o lacrimă pentru Slatina Timiş şi pentru prietenii lui care l-au comemorat”, a spus şi Sorin Peica, unul din organizatorii competiţiei.