Oprița a plecat din Valea Domanului la Steaua! Pentru a doua oară!

Antrenorul echipei Metalul Reşiţa a confirmat oficial despărţirea de rosso-neri după meciul pierdut sâmbătă, scor 1-3, pe terenul lui CS Mioveni, ultimul din actuala ediţie de campionat.

Cu Daniel Opriţa pe banca tehnică în postura de antrenor primncipal, Metalul Reşiţa a terminat campionatul pe locul trei, după ce foarte multe etape a fost lidera clasamentului, iar apoi a ţinut aproape de Poli Timişoara. În ciuda problemelor deosebite cu care s-a confruntat clubul, mai ales din iarnă încoace, Opriţa a ştiut cum să-şi ţină jucătorii motivaţi şi ocuparea locului trei la final de sezon poate fi considerată o performanţă. Tentat de mai multe ori să renunţe, acesta a trecut peste greutăţi declarând că nu vrea să abandoneze jucătorii şi clubul la greu. Acum, când campionatul s-a încheiat, Daniel Opriţa a anunţat însă despărţirea de Metalul. „Pot confirma faptul că nu voi mai fi antrenorul echipei şi în sezonul următor. De Steaua nu vă pot spune nimic”, a declarat Opriţa.

Dacă fostul de acum antrenor al Metalului nu a vrut să spună nimic de Steaua, au făcut-o Gigi Becali şi Cătălin Rufă, patronii celor două cluburi. Becali a anunţat că Mirel Rădoi va fi noul antrenor principal al campioanei şi că va face echipă cu Daniel Opriţa, Nicolae Dică şi Marius Popa. Rufă a spus şi el că din câte ştie Opriţa merge cu Rădoi la Steaua.

Daniel Opriţa a mai plecat o dată din Valea Domanului în Ghencea, în 2002. Atunci, după evoluţii foarte bune în tricoul roş-negru, acesta a acceptat oferta Stelei, pentru care a jucat timp de cinci ani. În 2007, a trecut pentru scurtă vreme în curtea marii rivale, Dinamo, decizie pe care o regretă şi acum. „Este cea mai mare greşeală pe care am făcut-o vreodată!”, a declarat Opriţa nu cu mult timp în urmă.

Comments

 1. COSMIN says:

  foto fuchs acum taci , PARCA ZICEAI CA OPRITA E SLAB, ACUM TOTI CARE L-AU CRITICAT TAC …
  noi o sa ramanem sa ne batem cu lupac si glimboca….
  sper ca vina alt primar care se pricepe la fotbal..cu asta murim in liga 4..

 2. dorin says:

  Nu primarul e de vina, ci nesimtitul de Rufa care nu a finantat echipa. Primarul l-a sustinut pe Oprita, altfel Jegosul de patron l-ar fi schimbat.

 3. Andrei says:

  Cosmine, mai bine sa ne batem cu Lupac si Glimboca decat sa fim la mana unei Rufe care sa joace ping-pong cu interesele clubului. Primarul Stepanescu a incurajat fotbalul in Valea Domanului si a sprijinit activitatea dar nu poti face performanta de unul singur…