FOTO. Atleți de renume mondial au arbitrat cea mai mare competiție de 1 Iunie!

Atleții Marius Cocioran și Doru Ursu și-au petrecut întreaga zi pe stadionul din comuna Dognecea, unde au arbitrat Crosul Verii, organizat cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului.

Startul a fost luat de peste 200 de copii veniți din Reșița, Văliug, Vermeș și Ramna, dar, pentru că cei mici îndrăgesc tot mai tare mișcarea și se bucură să-și petreacă timpul pe terenul de sport, în continuarea crosului, care a durat aproape 2 ore, derulându-se pe categorii de vârstă, au urmat alte competiții, echipele de fotbal de fete și băieți încercând să demonstreze că știu să mânuiască și mingea, nu doar să alerge cu mare viteză și îndemânare.

Competiția a fost arbitrată de cadrele didactice, cu sprijinul marilor campioni Marius Cocioran, care va participa la Jocurile Olimpice de anul viitor, dar și de Doru Ursu, campion balcanic.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157653279469799″]

1000x100 casa brutarului

„Este o mare onoare pentru mine să fiu astăzi, aici, la Dognecea. Îl felicit pe colegul meu, pe Doru Ursu, pentru ceea ce face și mă bucur că am ocazia să fiu aici, să îmi petrec întreaga zi alături de copii, pe ternul de sport. Competiția se derulează în condiții normale, a spus Marius Cocioran, campion al României, care acum se află în pregătiri intense pentru competițiile care urmează, în speță, Campionatul Mondial din august de la Beijing, unde are ca scop atingerea baremului olimpic și obținerea unui loc cât mai bun. La anul, urmează Jocurile Olimpice de la Rio.

În ce-l privește pe campionul Dorul Ursu, acesta este promotorul principal al Crosului Verii, organizat cu prilejul Zilei de 1 Iunie, fiind și cadru didactic la școala din Dognecea. „Noi suntem în permanență în căutarea de talente, iar astfel de competiții le sunt benefice celor mici pentru că este foarte bine să facă sport. Le mulțumesc celor care m-au sprijinit să îl organizez”, a spus Doru Ursu.

La cros au participat peste 200 de copii, iar concursul a fost urmat de alte competiții sportive, care s-au derulat pe parcursul întregii zile.

Comments

  1. Hans Castorp says:

    Felicitari pentru initiativa!