Dorin Micşa: „Alin Artimon va continua la FC Caransebeş”

FC Caransebeş a încheiat de ceva vreme conturile cu acest sezon de ligă secundă, la finalul căruia a terminat pe poziţia a doua a play-out-ului seriei întâi. Dorin Micşa, preşedintele celor de la Caransebeş, a spus, la Sport Total FM, că tehnicianul Alin Artimon va continua pe banca echipei.

Acesta a anunţat că se vor face şi mai multe transferuri în această vară, iar mai mulţi tineri de la Poli Timişoara vor fi împrumutaţi de echipa din Caransebeş. „Împreună cu Alin Artimon am făcut o strategie pentru ce va urma. Nu e greu să găseşti jucători. Vom renunţa la 8-10 jucători. Am intrat deja în discuţii cu alţi 6-7. Plus că am demarat discuţiile şi cu jucătorii sub 19 ani. La anul se va anunţa o liga a doua mult mai puternică. Alin Artimon este confirmat şi pentru sezonul următor şi vrem să facem în continuare treabă. Dar dacă va avea pe masă o ofertă de la Liga I cu siguranţă o va accepta”, a declarat preşedintele gugulanilor.

Marţi, împreună cu Dan Alexa şi Daniel Stanciu, stafful caransebeşenilor va analiza ce fotbalişti tineri pot ajunge de pe Bega pe Timiş şi Sebeş.

,,Jucătorii de la FC Caransebeş şi-au primit salariile pe luna mai. În contractele lor sunt anumite bonusuri pentru rămânerea în a doua ligă, care vor fi achitate. Suntem un club serios şi ne vom respecta promisiunile. Nu avem mult, dar vom plăti la timp. Eu zic că noi ne vom prezenta bine în următoarea ediţie, rămâne de văzut cum se va desfăşura ea. Dan Alexa şi Daniel Stanciu sunt doi prieteni de-ai mei. Am discutat deja cu ei despre nişte jucători U19, pentru că pepiniera lor este una foarte bună. Marţi mă voi vedea cu ei la sediul lui Poli şi cu siguranţă câţiva jucători de la U19 vor veni la Caransebeş”, a spus Dorin Micşa în emisiunea „Fotbal la matineu”.