Oltenii din Bănie vor să-şi facă plinul la Caransebeş

Banatul Caransebeș așteaptă replica campioanei de anul trecut, SCMU Craiova, echipa care a participat și la turneul Cupa Banatului Montan din toamna anului trecut și care a jucat un amical în compania Caransebeșului, în pauza competițională din această iarnă.

Oaspeții vin după o deplasare grea la Galați, unde au cedat locul din finala Cupei României, fiind înfrânți de echipa gazdă, și au nevoie de cât mai multe puncte pentru a se apropia de podiumul campionatului național. Și asta pentru că după retur va începe a doua parte a Campionatului, în care echipele clasate pe locurile 1-6 vor juca în sistem tur-retur, pornind de la punctele acumulate în campionatul regulat.

Banatul Caransebeș va încerca să joace cât mai bine, cu o atitudine pozitivă, chiar dacă ultimele două meciuri au fost un eșec pentru lotul condus de Răzvan Parpală. ”Sperăm la un joc bun, mai ales că ne cunoaștem foarte bine adversarul. Noi luptăm pentru un loc cât mai bun în partea a doua a clasamentului, însă nu este imposibil să apară surprize, mingea este rotundă. Băieții mei au sete de victorie. Ceea ce îmi doresc eu este să-i văd motivați să dea ce e mai bun și să aibă o atitudine pozitivă, în special pentru suporterii inimoși care sunt în acest mic oraș”, a menționat tehnicianul Răzvan Parpală.

Banatul Caransebeș se află pe locul 8 în clasament, la un pas de locul 7, ocupat de echipa din Baia Mare, la diferență de un set. Meciul dintre Banatul Caransebeș și SCMU Craiova va avea loc în Sala Polivalentă din Caransebeș, sâmbătă, de la ora 17.

http://www.frvolei.ro/