Primarul Felix Borcean se „făleşte” cu numele adversarilor săi!

Primarul Felix Borcean a răspuns dur la unele acuzații care i se aduc încă de la începutul mandatului și care circulă prin urbea de pe Timiș și Sebeș. Primarul Caransebeșului este arătat cu degetul precum că ar fi unealta fostului primar liberal Marcel Vela, dar și pentru că s-a alăturat grupului de protestatari pașnici care au solidarizat cu sutele de mii de oameni din întreaga țară, dezamăgiți de modul în care Guvernul a dat Ordonanța 13.

Pentru că a fost acuzat că a organizat mitingul de protest, Felix Borcean a răspuns că nu el a fost inițiatorul, însă a participat pentru a se asigura că protestele nu degenerează, ba mai mult, a cerut sprijinul comandantului Poliției, Ioan Olaru, astfel că la Caransebeș s-a desfășurat singurul miting autorizat din întreaga țară.

”Au existat voci care au spus că eu am incitat la ură, la scandarea unor lozinci împotriva prim-ministrului. Nu e adevărat! Eu am fost cel care i-a domolit pe protestatarii care au dorit să scandeze în fața casei părinților lui Sorin Grindeanu”, a menționat Borcean.

Acesta a vorbit și despre acuzațiile aduse de PSD, precum că ar fi ”o unealtă” a fostului primar Marcel Vela.

”Recunosc că nu îmi cade bine niciodată această afirmație, însă dacă stau să mă gândesc că dl senator Marcel Vela a fost primar 12 ani și că lucrurile pe care le-a făcut în acești ani vor rămâne pentru totdeauna în istoria acestei urbe, comparativ cu cei care îi au în subordine pe membrii PSD din Consiliul Local și care incită permanent la tot felul de acțiuni…, și i-aș nominaliza pe Ion Mocioalcă și pe fostul pesedist, fostul liberal și din nou pesedist Ilie Iova, actualul președinte al organizației locale, recunosc că mă aflu într-o companie selectă și aproape că nu-mi pare rău că apar astfel de speculații în presă, precum că aș fi controlat de Marcel Vela”, spune Felix Borcean.