Olanda 1.38, Belgia 1.43 și Danemarca 1.90 – cele mai mari cote din lume, doar la Mozzart Bet

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Începem o săptămână plină de fotbal, cu o zi de luni în care avem 4 partide la EURO și două la Copa America! Bookmakerii Mozzart Bet nu s-au lăsat mai prejos nici de această dată și au ales din nou cele mai mari cote din lume! Iată evenimentele promoționale de astăzi!

Macedonia de Nord – Olanda (ora 19:00) cota 1.38

Macedonia de Nord nu a lăsat o impresie proastă la acest turneu final, însă nu a reușit să adune vreun punct. Diseară urmează să întâlnească liderul grupei, Olanda, iar partida se anunță una relaxată. Acesta va fi, de altfel, și ultimul meci din carieră al lui Goran Pandev, care a hotărât că a venit timpul să atârne ghetele în cui.

O cotă de 1.38 ne așteaptă la Mozzart Bet pentru victoria olandezilor!

Finlanda – Belgia (ora 22:00) cota 1.43

Belgienii atacă a treia victorie în faza grupelor la Euro! Adversarii din această seară, Finlanda, și-ar doi măcar un punct, pentru a spera la o poziționare pe locul doi, influențată și de rezultatul din cealaltă partidă din grupă. Nu va fi însă deloc ușor pentru nordici!

promovare banner maxagro Muzeul TM

Mozzart Bet oferă o cotă promoțională de 1.43 pentru victoria Belgiei!

Rusia – Danemarca (ora 22:00) cota 1.90

După o înfrângere la scor cu Belgia în prima partidă de la Euro, Rusia lui Cherchesov a reușit să revină și să câștige cu Finlanda, iar acum ocupă poziția secundă în grupă. Danezii au rămas marcați în urma episodului tragic din primul meci, astfel că nu au reuși să adune vreun punct. Se vor trezi pe final și vor câștiga pentru Eriksen?

Mozzart Bet oferă o cotă promoțională de 1.90 pentru victoria Danemarcei!

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/