OFICIAL. Problema blocului UCMR în care oamenii trăiesc ca-n codru va fi rezolvată!

explo 1000x200

Cel puțin aceasta este promisiunea reprezentanților Primăriei Reșița, care de câteva săptămâni încearcă să găsească o soluție prin care să îi ajute pe locatari. Asta, deși blocul este privat!

Primarul Reșiței, Mihai Stepanescu, a stabilit de comun acord cu reprezentanții Hidroconstrucția să remedieze problema conductei care traversează curtea Uzinei Constructoare de Mașini din Reșița. Prin urmare, în această săptămână reprezentanți ai administrației și cei ai firmei constructoare, care va executa benevol lucrarea, se vor deplasa împreună atât la UCMR, cât și în Poiana Golului.

,,Colegi cu răspundere din cadrul Direcției Tehnice, a celei de Patrimoniu, merg pe teren împreună cu Hidroconstrucția, cu proprietarii blocului. Nu are rost să o lungim, am cerut un termen scurt și concret vizavi de refacerea acelei conducte care este proprietate UCMR, care nu are bani pentru a o reface. Eu am adus în discuție acest subiect, că n-am vrut să se mai lungească. Pe lângă avize, susținem cetățenii cu anumite sume de bani. Eu sper să fie mulțumitoare, să se poate reface conducta de care au mare nevoie și prin care va trece apa potabilă, a declarat primarul Mihai Stepanescu.

 

Comments

  1. resitean says:

    Si asta cum se numeste tov. ales?Trafic de influenta,deturnare de fonduri, executie de lucrari fara plata,sau cum?Daca vreo alta firma (de stat)ar face asa ceva, tu ai face un scandal de pomina!Dar se apropie 2016 si a inceput numaratoarea inversa!1

  2. Radu says:

    Resiteanule, macar primaria si-a oferit sprijinul pentru ca oamenii tot la primarie vin si cer ajutor. Institutiile abilitate ce fac, se fofileaza ca o fata batrana si paseaza responsabilitatea, sa cada magareatza tot pe primarie!?

  3. chirias says:

    Ce-ar fi daca toti proprietarii, subliniez proprietarii de locuinte ar veni la Primarie sa plateasca tot ceea ce se face sau se repara pe proprietatea lor, ce zici, Radu??