OFICIAL. Dragnea îl invită pe Frunzăverde lângă PSD!

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost prezent astăzi la Reșița, unde a purtat discuții cu primarul despre viitorul orașului, dar s-a întâlnit și cu alți membri social-democrați din Caraș-Severin la sala Lira.

Liderul PSD a avut de spus doar cuvinte frumoase la adresa președintelui Consiliului Județean pe care l-a descris ca fiind un politician cu experiență. Afirmația acestuia vine după ce președintele filialei Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, a prezentat la cea mai recentă conferință de presă pe care a susținut-o reînființarea în județ a Uniunii Social Liberale.

„Îl consider în continuare un om cu care am avut o relație foarte bună și vreau să am în continuare. Sper ca Sorin Frunzăverde să înțeleagă că Iohannis nu este proiectul lui. Nici al lui, nici al acestui județ. Cred că Sorin Frunzăverde are o bogată experiență politică și este  un om politic priceput, mult mai priceput decât mulți oameni care sunt în ACL la nivel central. Cred ar trebui să înțeleagă că interesele României sunt mai presus decât interesele unui grup mic și nervos din jurul lui Iohannis. Sper ca Sorin să înțeleagă lucrul acesta și să pună umărul ca România să fie condusă de cel care trebuie”, a declarat astăzi, la Reșița, vicepremierul Liviu Dragnea.

CITEȘTE ȘI: USL n-a murit în Caraș-Severin!

Reamintim că în vechiul USL Liviu Dragnea a mai fost prezent în oraș, unde a semnat la sediul Consiliului Județean Caraș-Severin o serie de proiecte cu finanțare externă.

Rămâi cu Express de Banat și află ce planuri are Dragnea pentru Reșița!