ION MOCIOALCĂ: ,,USL  n-a murit în Caraș-Severin!”

explo 1000x200

Anunțul de reconstrucție a Uniunii Social Liberale în Caraș-Severin a fost făcut astăzi de președintele filialei județene a PSD.  

La conferința de presă, alături de Ion Mocioalcă au luat parte și cei din conducerea PLR. Împreună, aceștia au explicat faptul că Uniunea Social Liberală încă funcționează în Caraș-Severin.

,,USL n-a murit în Caraș-Severin și e cu atât mai bine cu cât înainte de turul II al alegerilor prezidențiale suntem într-o formulă consolidată. Practic, astăzi bifăm momentul prin care USL își continuă activitatea și în județ. Este un proiect pe care l-am lansat cu Marcel Vela şi Sorin Frunzăverde şi pe care îl continui cu Doru Dumitru, preşedintele filialei judeţene a PLR, şi deputatul Dan Tocuţ. Ne dorim ca împreună, duminica viitoare, să avem un prim succes al USL în Caraş-Severin, şi anume, victoria lui Victor Ponta în alegerile prezidenţiale. Şi aici chiar beneficiem de o infrastructură generată de rezultatele pe care cele două partide le-au obţinut în acest judeţ, un PSD care a obţinut puţin peste 43 la sută şi un Partid Liberal Reformator, nou înfiinţat, fără prea multe organizaţii locale, dar cu cei doi colegi ai mei, extrem de inimoşi şi de combativi. Este remarcabil rezultatul obţinut de cei doi colegi ai mei la Reşiţa, de peste 7 procente, dar şi în celelalte oraşe din Caraş-Severin”, a afirmat Ion Mocioalcă, președintele PSD Caraș-Severin, care nu exclude faptul ca după turul al doilea al alegerilor să apară și alte schimbări pe scena politică.

PLR s-a pus pe treabă!
În ce îi privește pe liderii PLR, aceștia au readus în atenția publică faptul că USL a fost un proiect extrem de reușit, care în urmă cu puțin timp a fost apreciat de mai bine de 60 la sută din populație.

„Noi credem în tandemul Ponta – Tăriceanu, singura soluţie pentru situaţia de astăzi a vieţii politice şi vieţii economice din România. Echipele noastre de campanie s-au alăturat, vor lucra împreună, pentru a convinge şi electoratul nostru, şi pe cel care nu a participat la vot că aceasta este formula câştigătoare pentru ţară şi pentru noi toţi. Totodată, prin refacerea USL, considerăm că marcăm şi sfârşitul regimului din ultimii zece ani, sfârşitul regimului Băsescu”, a spus preşedintele PLR Caraş-Severin, Doru Dumitru.

Scorul pe care Ponta îl va obține duminică în județ va fi de 54 la sută, în timp ce candidatul ACL va scoate doar 46 de procente, estimează liderii PSD, care spun că este posibilă o diferență de plus, minus un procent.

banner 970 x 250

Comments

  1. CA FOST MEMBRU PD PINA NU DEMULT AM VOTAT VICTOR PONTA , VOI VOTA V I C T O R P O N T A , PARTICIP PENTRU MOBILIZARE IMPREUNA SI PENTRU P S D .

  2. John says:

    FELICITARI ! Ion Mocioalca , cel mai tare lider PSD din Regiunea Vest , BRAVO ! Cel mai slab Primar la turul I si este de nepermis , Mișu Stepanescu de la Resita . Luați măsuri la turul II domnule Primar , nu-i posibil ca Resita sa facă un scor asa de mic. PONTA PREȘEDINTE !

  3. alegator says:

    Tovarase*trecut…*,daca votezi cu ponta,inseamna ca n/ai fost niciodata membru adevarat PD,poate doar un lipitor de afise care vroia si el un post de paznic!!Iar niste liberali ADEVARATI ,nu au cum sa voteze cu COMUNISTII,cu viitorii dictatori ai Romaniei!

  4. pixar says:

    Domnul Mocioalca ar vrea un singur partdid, daca s-ar putea. Haideti sa gratiem si toti penalii de partid care acum astupa inchisorile si haideti sa ii dam drumul la furt pana mai avem ce fura. Pacat ca judetul CS e populat…