ODĂ. Luminiţa Jivan nu se dezice de Viorica Dăncilă! „Este femeia premier care a răspuns provocărilor apărându-și țara“!

banner publicitar

Demisia Vioricăi Dăncilă? Deşi este cerută insistent de politicienii din opoziţie, de reprezentanţi ai societăţii civile, dar chiar şi de către tot mai mulţi membri şi simpatizanţi PSD, deputatul social-democrat Luminiţa Jivan este primul, şi unicul până acum, parlamentar PSD din Caraş-Severin care sare în apărarea actualului premier, după gafele diplomatice făcute în Muntenegru şi Republica Macedonia.

„Susținem Guvernul Dăncilă în continuare, dincolo de… adevărat, unele bâlbe, gafe imputate Premierului țării noastre deseori exagerat de înverșunat apăsate-n spațiul public, asumate totuși și corectate din mers de multe ori. Dat fiind presiunile la care suntem supuși cu încrâncenare de-a dreptul prostească de către cei care nu au reușit să câștige încrederea românilor, păcălicii – încrâncenare manifestată de «binevoitori» de serviciu și care evită deliberat să pomenească lucrurile bune pe care le-a realizat Guvernul PSD până acum – cu siguranță că greșelile au existat, însă proporțiile apocaliptice cu care sunt prezentate nu fac decât să sublinieze că nu bunăstarea românilor ori progresul țării îi preocupă pe artizanii dezbinării, ci propriile lor interese“, transmite deputatul PSD Luminiţa Jivan, pe pagina sa de Facebook.

CITEŞTE ŞI: Premierul idiot! Domnilor Mocioalcă, Chisăliţă, Spânu, doamnă Jivan, şi acum o mai susţineţi pe Viorica?

Potrivit parlamentarului social-democrat, „Viorica Dăncilă nu este un om conflictual, este un bun român, este femeia premier care a răspuns provocărilor apărându-și țara și asumându-și responsabilități! Cei ce o judecă zi de zi cu patimă și ură și prin metode nedemne de «bărbăția» pe care-o afișează mai ales din spatele monitoarelor nu au realizat nimic atunci când au avut frâiele țării în mână, mai mult, și-au pierdut și respectul și încrederea românilor pentru că s-au dovedit papagali aflați în slujba celor ce îi consider marionete de folos intereselor lor!“.

Guvernul Dăncilă are rezultate pe care, susţine Luminiţa Jivan, nimeni nu le poate contesta: veniturile la bugetul de stat sunt mai mari, creşterile de venituri ale populaţiei, creşterile cu investiţiile publice, reducerea deficitului la bugetul de pensii, creșterea gradului de absorbție al fondurilor europene, creșterea investițiilor publice directe, scăderea șomajului, creșterea punctului de pensie și a pensiei minime, creșterea subvențiilor pentru angajarea persoanelor fără loc de muncă, creșterea plafonului de venit pentru pensionarii care au venituri mici pentru a beneficia de medicamente compensate cu 90%, reducerea birocrației pentru persoanele cu venituri independente, creșterea salariilor din Sănătate și dotările medicale, creșterea salariilor din educație, acordarea la timp și în avans a subvențiilor pentru fermierii români, eliminarea unor inechități, implementarea programului de irigații, investițiile locale finalizate și obiectivele atinse în ce privește PNDL, reducerea accizelor la motorină pentru transportatori, existența Programului „Investește în tine”, cele 8444 contracte semnate – Programul Start-up Nation, ajutoare de stat pentru investițiile mai mari de 3 milioane euro, promovarea României, măsurile pentru accelerarea investițiilor strategice, proiectele strategice aprobate pentru a fi realizate în parteneriat public-privat etc.

„Noi am început reforma în justiţie, reformă ce sperie amicii statului paralel. Economia României a crescut şi creşte în continuare, la fel veniturile populației, așa cum am promis, etapizat! Există loc de mai bine, de multe încă de rezolvat, construit, există voință și, da, curajul unei femei, Viorica Dăncilă, ce stă-n calea doar a papagalilor, a păcălicilor! A greșit, a gafat, e timorată uneori, nu are frezura «corespunzătoare»…  continuă să stea dreaptă-n calea pietrelor cu care aruncați! Da, a pietrelor aruncate! Din aceste pietre Guvernul Dăncilă și-a construit nu ziduri, ci fundația unei construcții cu ferestre, a proiectului de țară ce va fi finalizat cu răbdare și perseverență. Și va fi soare și va lumina obrajii Patriei“, mai scrie deputata PSD Luminiţa Jivan, alăturând acestui text – pe care l-am corectat gramatical, nu de altceva, dar să nu-i pierdeţi esenţa – una din pozele sale cu Viorica Dăncilă.

Îndrăznim un pronostic: Prin astfel de poziţionări publice, Luminiţa Jivan va avea garantat loc eligibil pe lista PSD şi la alegerile parlamentare viitoare, dacă Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă vor mai avea funcţii de conducere în partid şi în 2020. De nu, poate prinde un loc la Priştina

CITEŞTE ŞI: „Primul prim-ministru“ idiot loveşte din nou!