„Primul prim-ministru“ idiot loveşte din nou!

După gafele din Muntenegru, premierul Viorica Dăncilă a dat-o în bară şi în timpul vizitei efectuate în Republica Macedonia. 

„Îmi face o deosebită plăcere să fiu astăzi la Skopje ca primul prim-ministru care vizitează Republica Macedonia”, a spus Viorica Dăncilă la începutul declarației comune pe care a susținut-o alături de omologul său macedonean, Zoran Zaev, moment în care un pahar s-a spart, ceea ce a făcut-o pe Viorica Dăncilă să se oprească din discurs pentru câteva clipe.

Prin declaraţia sa, Dăncilă neagă astfel toate vizitele făcute în ultimii 20 ani în Republica Macedonia de alţi 24 premieri! Cel dintâi prim-ministru care a vizitat Republica Macedonia a fost Tony Blair, premierul Marii Britanii, care a efectuat vizita în 1999. Ultima oară, Republica Macedonia a fost vizitată tot de un premier britanic, Theresa May, pe 17 mai 2018. În total, după ce Republica Macedonia și-a declarat independența, în 1991, nu mai puțin de 24 de premieri au vizitat această țară, dar „primul prim-ministru“ este Viorica Dăncilă, potrivit idioatei pusă – şi susţinută în continuare – de PSD în fruntea Guvernului României!

CITEŞTE ŞI: Premierul idiot! Domnilor Mocioalcă, Chisăliţă, Spânu, doamnă Jivan, şi acum o mai susţineţi pe Viorica?

Premierul Viorica Dăncilă a greșit și când a afirmat că cetăţenii Republicii Macedonia sunt „macedoni”, în loc de „macedoneni”. Dar a mai afirmat şi că aromânii sunt cetățeni, în loc de etnici de naționalitate macedoneană, în contextul în care s-a referit la comunitățile aromânilor din Republica Macedonia și macedonenilor din România.

Domnilor parlamentari PSD de Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, Ionuţ Chisăliţă şi Ion Spânu, doamnă deputat PSD de Caraş-Severin, Luminiţa Jivan, încă îl mai susţineţi pe premierul Viorica Dăncilă, „primul prim-ministru” idiot care reprezintă România peste hotare?

Sursă foto: protv.ro.