Premierul idiot! Domnilor Mocioalcă, Chisăliţă, Spânu, doamnă Jivan, şi acum o mai susţineţi pe Viorica?

Premierul Viorica Dăncilă a făcut, azi, o nouă gafă, uriaşă de astă dată, în timpul declarațiilor comune cu omologul muntenegrean, Dusko Markovic.

Prim-ministrul român a afirmat că se bucură să fie la Priștina, deși se afla în capitala Muntenegrului, Podgorica! Gafa diplomatică este fără egal, în condiţiile în care Priştina este capitala statului Kosovo, nerecunoscut de România!

„Mă bucur să mă aflu astăzi la Priștina în prima vizită a unui prim-ministru român în Muntenegru”, a spus la începul declarației sale Viorica Dăncilă, potrivit filmărilor apărute în spațiul public.

Gafa a fost corectată de translator, care a tradus Podgorita în loc de Priștina, capitala statului Kosovo, nerecunoscut de România. Ulterior, pe canalul de youtube al Guvernului muntenegrean sunetul din partea în care premierul român a spus Priștina în loc de Podgorita a fost tăiat.

Reamintim că, în data de 19 mai 2018, în calitate de preşedinte al PSD Caraş-Severin, deputatul Ion Mocioalcă a semnat la Timişoara „o rezoluţie de susţinere totală a premierului României, Viorica Dăncilă, a echipei guvernamentale, precum şi a conducerii PSD“. De altfel, de câte ori au avut ocazia, cei patru parlamentari PSD de Caraş-Severin au declarat că susţin Guvernul Dăncilă. Cu menţiunea că şefa Organizaţiei de Femei Social-Democrate din Caraş-Severin, deputata Luminiţa Jivan, nu prea ratează nicio ocazie să se fotografieze împreună cu Viorica Dăncilă, preşedinta OFSD, şi să posteze apoi pe Facebook pozele-trofeu.

După ultima gafă a premierului Viorica Dăncilă, care ne determină să ne punem serios problema dacă nu cumva Guvernul are în frunte o idioată, le adresăm o întrebare de bun-simţ domnului preşedinte Mocioalcă şi celorlalţi trei parlamentari PSD: Până când aveţi de gând să-i oferiţi „susţinere totală premierului României, Viorica Dăncilă“?

Sursă foto: FB Luminiţa Jivan

CITEŞTE ŞI: Ion Mocioalcă a semnat rezoluţia CEx PSD Timiş! Călin Dobra: „Suntem pregătiți inclusiv de a ieși în stradă“!