Ion Mocioalcă a semnat rezoluţia CEx PSD Timiş! Călin Dobra: „Suntem pregătiți inclusiv de a ieși în stradă“!

untitled design set 970x90 px

O rezoluție votată de CEx PSD Timiş, de susținere a Vioricăi Dăncilă, a fost semnată, sâmbătă, la Timișoara, de către reprezentanții organizațiilor județene PSD din Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara și Arad, ca reacţie la plângerea penală făcută de Ludovic Orban împotriva premierului.

„Reprezentanţii Organizaţiilor Judeţene Timiş, Caraş-Severin, Arad şi Hunedoara ale Partidului Social Democrat şi vicepreşedinţii regionali Mihai Fifor şi Natalia Intotero, s-au reunit sâmbătă, 19 mai, într-o şedinţă la Timişoara. Cu acest prilej aceștia au adoptat o rezoluţie de susţinere totală a premierului României, Viorica Dăncilă, a echipei guvernamentale, precum şi a conducerii PSD, a anunţat deputatul Ion Mocioalcă. Acesta a semnat la Timişoara, în calitate de preşedinte al PSD Caraş-Severin, o rezoluţie care fusese votată, tot atunci, de Comitetul Executiv al PSD Timiş.

Președintele PSD Timiș, Călin Dobra, a declarat, în timpul unei conferințe de presă, că în cadrul Comitetului Executiv PSD Timiș a avut loc „o întâlnire lărgită, regională. S-a aprobat, prin vot, o rezoluție de susținere a doamnei premier Viorica Dăncilă și a conducerii PSD de la nivel național, pentru că s-a transmis un mesaj foarte clar și din partea membrilor PSD Timiș și din partea reprezentanților din regiune. Acel mesaj este că avem nevoie de stabilitate, că România nu-și mai permite schimbarea primului ministrului și a echipei guvernamentale. PSD, la nivel național, prin măsurile și prin progamul pe guvernare pentru care a fost votat de către oameni, este pe drumul cel bun, chiar dacă se încearcă prin toate mijloacele să se denatureze acest adevăr. Am transmis un mesaj foarte clar celor doi vicepreședinți regionali de a comunica conducerii naționale că suntem pregătiți inclusiv de a ieși în stradă dacă va trebui să susținem, pentru că nu cred că este normal și corect ca PSD să piardă guvernarea atât timp că a fost ales în 2016 de oameni”.

Vicepreşedintele regional Mihai Fifor, ministrul Apărării Naționale, a afirmat că rezoluția a fost aprobată pentru a transmite mesajul că nu se poate asista „pasiv cum se încearcă discreditarea” Vioricăi Dăncilă.

„Este prima întâlnire regională în formatul acesta după Congresul PSD. Am dorit să dăm în felul acesta un semnal că la Timișoara este o organizație foarte puternică, pe care o respectăm, și o organizație în care ne-am dorit să fim prezenți astăzi alături de președinții organizațiilor județene din regiunea vest. Tema cea mai importantă de dezbatere a fost aceea a situației generate de plângerea penală depusă de Ludovic Orban împotriva premierului României, iar eu cred că unanimitatea cu care a fost votată rezoluția spune totul despre faptul că organizațiile din regiunea vest nu pot să dea decât un singur mesaj: că nu putem să asistăm pasivi la modul în care se încearcă discreditarea premierului României într-un moment ca acesta și sigur PSD trebuie să dovedească solidaritate, unitate și să ofere o replică extrem de coerentă, de riguroasă și de susținută la tentativa de a destabiliza din nou guvernarea României și a destabiliza pe această cale țara”, a declarat Mihai Fifor în cadrul conferinţei de presă.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/