Se toarnă o peliculă de asfalt pe DJ 571B din Valea Almăjului! Vezi reacţiile oamenilor!

La o lună după protestul şoferilor din Almăj, motivat de starea jalnică a Drumului Judeţean 571B, primarul comunei Dalboşeţ a anunţat ieri începerea lucrărilor de reabilitare. Cum a făcut-o şi ce a urmat?

Sorin Băcilă, primarul (PSD) de Dalboşeţ, a postat ieri pe pagina sa de Facebook un anunţ şi câteva fotografii cu lucrările de asfaltare.

„Drumul județean DJ 571B Dalboșeț-Bozovici se reabilitează cu ajutorul Consiliului Județean Caras-Severin. Mulțumim domnului Silviu Hurduzeu – președintele Consiliului Județean, domnului Ion Mocioalcă – președintele PSD Caraș-Severin și nu în ultimul rând, doamnei deputat Luminița Jivan. Mă simt onorat să fac parte din această echipă!“, a scris primarul Sorin Băcilă, ataşând şi poze de la faţa locului.

leader board 728 x 90 px

De la „Bravo!“ şi „Doamne ajută!“, la „Jenant!“ şi „Ruşine!“

Postarea primarului a fost preluată pe paginile de Facebook ale parlamentarilor PSD Ion Mocioalcă, Ionuţ Chisăliţă şi Ion Spânu, fiind totodată distribuită de activişti de partid pe mai multe grupuri şi pagini de Facebook. Alături de nelipsitele reacţii pozitive, „Felicitări!“, „Bravo!“, „Doamne ajută!“, nu au lipsit şi altfel de comentarii. Mai… aplicate.

Ana Mocanu: „De ce nu s-a asfaltat până nu s-a făcut grevă? De atâția ani a fost dezastru, oare nu a văzut nimeni?“

Herac Gheorghe: „Doamne ajută!… se reabilitează complet sau doar se toarna doar covor asfaltic? Eu vreau SĂ MULŢUMESC tuturor cetăţenilor din Valea Almajului că au avut atâta amar de rabdare (ani şi zeci de ani) şi înţelegere faţă de toate domniile menţionate în preambulul acestui mesaj de dl. Primar, …în rest mă bucur că autorităţile au înţeles că mai trebuie să îşi facă şi treaba pentru care sunt plătiţi de fapt“.

Rametea Claudiu Cristian: „Bravo Sorine, dar dacă aţi face tot posibilul să interziceţi accesul maşinilor grele, ar ţine o viaţă“.

Nicu Uscatu: „Sorine, 3 luni durează plombarea asta! Ştim prea bine că nu aşa trebuia făcută lucrarea, e doar o părere!!! “

Marius David: „Lucrările de acest gen se numesc cârpeli. Orice inginer de specialitate cunoaște diferența dintre astfel de cârpeli și o asfaltare în adevăratul sens al cuvântului. Să așterni asfalt nou peste cel vechi și degradat … e jenant. De ce nu se face publică situația lucrărilor? Câți metri pătrați s-au realizat și care a fost prețul? Sau cetățenii nu au voie să știe unde și pe ce se duc banii lor? “

Madalin Stan: „Voi numiți asta asfaltare, n-o să-l apuce iarna, praf în ochi pentru… ?! “

Niculae Vodă: „Asfaltul se toarnă la 7 cm și se pune un covor cauciucat, după care se toarnă alt asfalt peste el“.

Angel Mihaescu: „Era de ajuns prima frază! Îşi fac treaba pentru care au fost aleși. De la al doilea aliniat, deja pupi în c… jenant! “

Nicola Luminita: „Când o să îşi respecte toate promisiunile atunci să primească laude… Că mai fac şi ei ceva din când în “gând ” este doar pentru a arunca cenuşă în ochii oamenilor… până atunci încă strigăm “Ruşine”!!!“

Precizăm că primarul Sorin Băcilă se referă în anunţul său exact la Drumul Judeţean 571B, la intersecția cu DN 57B, acolo unde, în urmă cu o lună, zeci de mașini și sute de oameni s-au adunat pentru a-și exprima indignarea față de promisiunile nerespectate de autorităţile judeţene.

CITEŞTE ŞI: Protest în comuna Bozovici! Șoferii și-au dat întâlnire pe rețeaua gropilor! [FOTO/VIDEO]